Grafstenen

Bekijk onze collectie

De keuze voor een grafsteen is een heel persoonlijke. U wilt tenslotte dat het grafmonument past bij de smaak en het karakter van uw overleden dierbare. Bij Artea Grafmonumenten hebben we daarom veel verschillende grafstenen om uit te kiezen en natuurlijk kunt u een grafsteen op maat laten maken. Onze deskundige medewerkers maken graag een gratis, vrijblijvend ontwerp voor u. Of bekijk ons aanbod in onze showtuinen in Alkmaar en Veenendaal

"Een moment voor een monument"

Graag kijk ik met u naar de mogelijkheden voor een grafsteen die bij uw dierbare past.
Voor mij is het proces van het ontwerpen van een grafmonument een manier om een blijvende herinnering te creëren. Ik ben dankbaar dat ik mensen kan begeleiden en hen het gevoel kan geven dat ze een unieke en waardevolle grafsteen creëren voor hun geliefde. Ik weet dat de grafstenen die ik ontwerp de mensen zal helpen om hun verdriet te verwerken en hen zal herinneren aan de herinneringen die ze hebben gedeeld met hun dierbare.

Bouke Oldeman

Stel mij gerust uw vragen

Grafstenen

De plek voor een bijzondere grafsteen

Van rustieke grafstenen met een ruwe afwerking tot eigentijdse, strak vormgegeven grafstenen. Onze creatieve medewerkers kijken samen met u naar een ontwerp dat past bij de herinnering aan uw dierbare. Daarbij hebben we ook diverse opties voor unieke details. Denk bijvoorbeeld aan een glazen plaat met daarop de tekst van het favoriete lied van de overledene, of juist een zwevend hart van steen of een mooi beeld van stapelstenen. Samen gaan we in gesprek en zo komen we tot een ontwerp voor een bijzondere grafsteen.

Bekijk de mogelijkheden

Grafstenen

Van natuursteen grafstenen tot glazen grafmonumenten

Wat betreft materialen kunt u bij Artea Grafmonumenten alle kanten op. Heeft een rustieke uitstraling uw voorkeur dan zijn onze ruwe granieten grafstenen of de grafstenen met rotsen en keien een goede keuze. Mag het wat moderner dan is een ontwerp met roestvrij staal of glazen elementen heel geschikt. Natuurlijk kunt u hierin ook veel combineren. Een grafmonument opgebouwd uit keien met een rvs omlijsting geeft bijvoorbeeld een mooi contrast. Wij adviseren u hierin graag. 

Bekijk al onze grafstenen

Grafstenen

Kindergrafstenen en dubbele grafstenen

In iedere situatie wilt u een waardig grafmonument. Dit is deel van het proces van rouwverwerking en zorgt ervoor dat u een passende gedenkplek hebt. Naast de vele opties voor grafstenen in verschillende stijlen en materialen helpen wij u ook graag bij het uitzoeken van kindergrafstenen en dubbele grafstenen. Artea Grafmonumenten heeft een aantal van deze grafstenen in de vaste collectie. Natuurlijk zijn deze modellen aan te passen naar uw eigen wensen en die van uw overleden dierbare(n).

Bekijk hier onze gehele collectie

Grafstenen

Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een grafsteen erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Een van onze medewerkers gaat met u in gesprek en tekent de grafsteen gratis voor u uit, zodat u een concreet beeld heeft. Een ontwerp laten maken kan in onze showtuinen in Veenendaal en Alkmaar, plaatsen doen wij door heel Nederland. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Bekijk onze vestigingen

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem

Vragen? Neem gerust contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.