Bijzondere grafstenen

De naam zegt het al een bijzondere grafsteen is uniek en persoonlijk. Een bijzondere grafsteen is uniek en speciaal ontworpen om de persoonlijkheid, interesses en passies van uw dierbare te weerspiegelen. Hierdoor krijgt de gedenksteen een persoonlijke en bijzondere uitstraling en kan het dienen als een eerbetoon aan uw dierbare. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog, wij kijken graag met u naar de wensen van u en en ontwerpen naar wens de perfecte grafsteen die bij uw dierbare past. Bekijk hier onze hele collectie.

Grafstenen / Bijzondere grafstenenLaat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken


Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een bijzondere grafsteen erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Heeft u nog geen idee, dan kunnen onze adviseurs u helpen.
Maak een vrijblijvende afspraak
foto-rene.png
bijzondere-grafsteen-ontwerp.jpg

Bijzondere grafsteen met iets persoonlijks


Onze bijzondere grafstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wat onze grafstenen echt bijzonder maakt, zijn de unieke ontwerpen en de persoonlijke Touch die we eraan geven. Bijzondere grafstenen gaan vaak in combinatie met bijzondere vormen en materialen. Bijvoorbeeld RVS, corten staal en glas.

Onze ontwerpen worden gemaakt door ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het creëren van bijzondere grafstenen. Zo kunnen wij grafstenen realiseren met afbeeldingen, tekst en nog veel meer mogelijkheden die de persoonlijkheid en de interesses van uw dierbare weergeven.


Unieke en bijzondere grafsteen in materiaal

Onze grafstenen zijn niet alleen van hoge kwaliteit en uniek, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Zo bent u verzekerd van een prachtig gedenkteken dat jarenlang mooi blijft en de herinnering aan uw dierbare op bijzondere wijze levend houdt. Bij Artea Grafmonumenten staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën, en denken met u mee om een grafsteen te creëren die precies past bij uw wensen en budget.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte grafsteen voor uw dierbare of bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar.

Realiseer uw wensen
bijzondere-grafstenen-graniet.jpg
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Ik wilde jullie nog even bedanken voor ’t plaatsen van de steen van mijn vader. Het ziet er keurig uit, Bedankt voor de goede service en afwerking

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Vragen? Stel ze gerust

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.