Roestvrij stalen grafstenen

Roestvrijstaal ook wel RVS genoemd is een zeer duurzaam metaal soort. Door het roestvrije materiaal is het ideaal voor buiten te gebruiken voor een grafmonument. Het RVS is ook nog eens prachtig te combineren met graniet of andere steensoorten. Je kunt het toepassen voor mooie lijnspellen, vormen, letters of tekens en symbolen.

Artea Grafmonumenten

Grafstenen met RVS

Grafstenen met RVS (roestvrij staal) zijn een modern en stijlvol alternatief voor traditionele grafstenen. Het gebruik van RVS in grafstenen biedt een unieke uitstraling en duurzaamheid die ervoor zorgt dat het gedenkteken jarenlang meegaat.

Onze grafstenen met RVS kunnen volledig gepersonaliseerd worden met een gravure van de naam, geboorte- en overlijdensdatum, persoonlijke berichten, afbeeldingen en symbolen van de overledene. De gravure wordt aangebracht met behulp van moderne lasertechnologie, waardoor de details en de kwaliteit van de gravure haarscherp zijn en langdurig blijven.

Wij begrijpen dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en persoonlijke beslissing is. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte RVS-grafsteen die past bij uw wensen en behoeften. We zullen samen met u werken om ervoor te zorgen dat het resultaat een prachtig en uniek eerbetoon is aan uw dierbare die voor altijd zal worden gekoesterd. Bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar

Bekijk onze gehele collectie

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem

Vragen? Stel ze gerust

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.