Grafstenen met bloemen

Grafstenen met bloemen zijn een prachtige en symbolische manier om uw liefde en respect te tonen aan een dierbare die is overleden. Planten kunnen dienen als decoratie bij een grafsteen en kunnen helpen om de begraafplaats een warmere en levendiger uitstraling te geven. Bloemen in verschillende kleuren en variëteiten kunnen een mooie aanvulling zijn op de begraafplaats. Bekijk hier onze hele collectie.

Grafstenen / Grafstenen met bloemen


Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken

De perfecte grafsteen op maat


Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een grafsteen erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Heeft u nog geen idee, dan kunnen onze adviseurs u helpen.

Een van onze adviseurs gaat met u in gesprek en tekent de grafsteen gratis voor u uit, zodat u een concreet beeld heeft. Een ontwerp laten maken kan in onze vestigingen in Veenendaal en Alkmaar, plaatsen doen wij door heel Nederland. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Maak een vrijblijvende afspraak
foto-rene.png
grafsteen-met-tulp-en-zwart-graniet-grafmonument-met-tuin-en-planten-mb-121.jpg

Grafsteen met bloem

Een grafsteen in de vorm van een bloem


Onze grafstenen in de vorm van een bloem zijn een prachtige manier om de herinnering aan uw dierbare te eren en te vieren. Deze grafstenen zijn gemaakt van hoogwaardig graniet en hebben een unieke bloemvorm die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. We bieden een breed scala aan bloemvormen, waaronder rozen, tulpen en meer.

Het is ook mogelijk om bronzen bloemen aan als accessoire voor de grafsteen. Deze bronzen bloemen zijn handgemaakt en vakkundig vervaardigd om de bloembladeren zo realistisch mogelijk weer te geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden gebruikt als decoratieve accenten op grafstenen of als gedenktekens op zichzelf.

Ontvang vrijblijvend advies

Grafsteen met bloem

Gravures van een bloem

Bij Artea Grafmonumenten bieden ook de mogelijkheid om verschillende soorten bloemen te laten graveren op de grafsteen. Onze getalenteerde vakmensen kunnen bloemontwerpen graveren die passen bij de smaak en persoonlijkheid van uw dierbare. Deze gravures zijn duurzaam en zullen jarenlang meegaan zonder hun schoonheid te verliezen.

Als u op zoek bent naar een eerbetoon voor uw nabestaande, dan zijn onze grafstenen met bloemen een prachtige en persoonlijke keuze. Bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar.

Laat een gratis ontwerp maken
grafsteen-met-kopstuk-in-twee-delen-grafmonument-graniet-met-bloem---mb241.jpg
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.