Dubbele grafmonumenten

Het kopen van een dubbele grafsteen kan een emotionele en uitdagende ervaring zijn, maar het kan ook troost bieden. Het is een mooie manier om te laten zien dat twee mensen voor altijd samen willen zijn, zelfs na de dood. Een dubbele grafsteen is niet alleen een eerbetoon aan de twee geliefden, maar ook een plek voor de nabestaanden om te bezoeken en te herinneren.

Dubbele grafstenen

Dubbele grafstenen zijn ontworpen voor koppels die samen hun laatste rustplaats willen delen. Deze grafstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals graniet, marmer, kalksteen of een andere steensoort en bieden voldoende ruimte voor het graveren van namen, data en eventueel een persoonlijke boodschap.

Bij een dubbele grafsteen is veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele grafsteen met een eenvoudig design of juist voor een modernere look. Daarnaast is het ook mogelijk om symbolen, figuren of afbeeldingen toe te voegen die belangrijk zijn voor het stel.
Bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar.

Bekijk onze collectie

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.