Korte grafstenen

Korte grafstenen zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, subtiele manier om hun dierbaren te eren. Deze grafstenen zijn lager dan traditionele grafstenen, waardoor ze minder ruimte innemen en makkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bekijk hier onze hele collectie.

Grafstenen / Korte Grafstenen

Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken

Ontvang vrijblijvend advies


Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een eenvoudige grafsteen erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Heeft u nog geen idee, dan kunnen onze adviseurs u helpen.

Een van onze adviseurs gaat met u in gesprek en tekent de grafsteen gratis voor u uit, zodat u een concreet beeld heeft. Een ontwerp laten maken kan in onze vestigingen in Veenendaal en Alkmaar, plaatsen doen wij door heel Nederland. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Ontvang vrijblijvend advies
foto-rene.png

Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken

Waarom een korte grafsteen?

Het gebruik van korte grafstenen heeft vele voordelen. Ze zijn niet alleen gemakkelijker te onderhouden, maar door het kleinere formaat zijn ze kost effectiever en een betere keuze voor mensen met een beperkt budget. Daarnaast passen ze perfect bij moderne begraafplaatsen en traditionele begraafplaatsen.

Een korte grafsteen is niet alleen een mooie manier om de herinnering aan je dierbare te bewaren, maar ook een manier om hun persoonlijkheid en leven te eren. Het biedt een intieme en respectvolle plek voor nabestaanden om te bezoeken en hun dierbaren te gedenken.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, subtiele en kosteneffectieve manier om je dierbaren te eren, dan is een korte grafsteen een uitstekende keuze. Het is een tijdloze manier om hun herinnering te bewaren en een intieme plek te bieden om te rouwen en herdenken.

Als u op zoek bent naar een eerbetoon voor uw nabestaande, dan zijn onze korte grafstenen een prachtige en persoonlijke keuze. Bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar.

Ontvang vrijblijvend advies
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.