Liggende Grafstenen

Een liggende grafsteen is een prachtig en respectvol eerbetoon aan een overleden dierbare. Het biedt meer flexibiliteit en personalisatie dan andere soorten grafstenen, terwijl het toch een eenvoudige en stijlvolle uitstraling heeft.

Artea Grafmonumenten

Liggende grafstenen

Onze liggende grafstenen worden vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Deze grafstenen kunnen in verschillende maten en vormen worden gemaakt, zodat u een uniek gedenkteken kunt creëren dat past bij de persoonlijkheid en levensstijl van uw dierbare. Liggende grafstenen worden ook wel grafzerken genoemd.

De liggende grafsteen kan worden gegraveerd met de naam van uw dierbare, de geboorte- en overlijdensdatum en andere persoonlijke informatie die u wilt toevoegen. Er zijn ook verschillende ontwerpen, symbolen en religieuze afbeeldingen beschikbaar om de grafsteen te personaliseren.

Wij begrijpen dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en persoonlijke beslissing is. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte liggende grafsteen die past bij uw wensen en behoeften. We zullen samen met u werken om ervoor te zorgen dat het resultaat een prachtig en uniek eerbetoon is aan uw dierbare die voor altijd zal worden gekoesterd. Bekijk onze collectie online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar.

Bekijk onze gehele collectie

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem

Vragen? Stel ze gerust

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.