Letterplaten

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen wij  hoe belangrijk het is om een blijvende en respectvolle herinnering te creëren. Onze letterplaten bieden een serene manier om de naam, data en woorden van genegenheid voor je dierbaren vast te leggen. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en oog voor detail, streven we ernaar om emotie en eerbetoon te weerspiegelen in elk ontwerp. Of je nu zoekt naar een traditionele uitstraling of een eigentijds eerbetoon, onze letterplaten zijn ontworpen om troost te bieden en een eerbetoon te zijn aan het leven dat we koesteren. Blader door onze selectie en vind een ontwerp dat recht doet aan de herinnering van je dierbare en een blijvende rustplaats biedt.

Grafstenen/Letterplaten

Grafstenen

Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken


Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een eenvoudige grafsteen erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Heeft u nog geen idee, dan kunnen onze adviseurs u helpen.

Een van onze adviseurs gaat met u in gesprek en tekent de grafsteen gratis voor u uit, zodat u een concreet beeld heeft. Een ontwerp laten maken kan in onze vestigingen in Veenendaal en Alkmaar, plaatsen doen wij door heel Nederland. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Maak een vrijblijvende afspraak
foto-rene.png
Letterplaat van zwart mat graniet goedkoop

Grafstenen

Waarom een korte letterplaat?


Een blijvende herinnering ter ere van degenen die we liefhadden. Onze letterplaten/grafstenen zijn doordrenkt met empathie en begrip, en we erkennen de behoefte aan een eerbetoon dat de unieke essentie van elk leven vastlegt. Met uiterste zorg en aandacht voor detail, bieden we een assortiment letterplaten aan. Of je nu zoekt naar een eerbetoon, een tijdloos ontwerp of een eigentijdse uitstraling, onze letterplaten bieden troost en een herinnering aan de kostbare momenten. Neem de tijd om onze collectie te verkennen en vind een letterplaat die warmte, liefde en herinnering uitstraalt, ter ere van degenen die voor altijd in ons hart zullen voortleven.
Gratis ontwerp laten maken
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Vragen? Stel ze gerust

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.