Over ons

De kracht van Artea Grafmonumenten

Wij zijn Artea Grafmonumenten, in 1996 opgericht met als doel bijzondere en persoonlijke grafmonumenten te realiseren voor nabestaande. Of het nou iets eenvoudigs is of heel unieks, we streven altijd uit naar perfectie. Dit zit niet alleen in het gedenkteken dat we leveren maar ook in het hele proces. Met al meer dan 25 jaar jaar ervaring in het vak begrijpen wij hoe belangrijk een passend monument is voor een geliefde. Elke stap in het proces wordt met zorg uitgevoerd, waarbij wij geduldig luisteren naar de wensen en verhalen van de familie. Bij Artea Grafmonumenten staat daarom eerlijkheid, openheid en oprechte aandacht centraal, zodat elk monument een waardevolle herinnering wordt aan uw dierbare. We leveren tenslotte een emotioneel product dat perfect moet zijn maar ook alles daaromheen moet perfect verlopen. We halen dan ook onze voldoening uit de positieve en bijzondere reacties van onze klanten die wij iets moois hebben kunnen bieden in een emotionele tijd.

Het is erg mooi te horen dat de mensen troost halen uit ons werk en we deze troost ook kunnen bieden na verdriet.

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u inspiratie op doen? Plan een vrijblijvende afspraak in.

Plan een vrijblijvende afspraak

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin hebben we ruim 40 inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Plan uw bezoek

Vraag brochure aan

Vraag onze brochure aan en blader deze rustig thuis door voor inspirerende voorbeelden.

Vraag brochure aan

Onze missie

Onze missie is nabestaande te ondersteunen bij het vinden van een passend eerbetoon voor hun geliefden. We streven ernaar om klanten te begeleiden met respect en compassie. Wij denken met u mee en vertalen het verhaal van uw dierbare naar een persoonlijke grafsteen, urn of assieraad. Daarbij nemen we de tijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen.

We nodigen u graag uit voor een kennismaking gesprek en u bent altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak
Grafsteen kopen Veenendaal

Onze locaties en inspiratie mogelijkheden

Of het nu gaat om het selecteren van de perfecte foto, het kiezen van een passende tekst, of het aanpassen van het ontwerp, wij zijn er om u te begeleiden.

Op onze locaties kunnen we u alle mogelijkheden laten zien die de weg naar een tastbare herinnering eenvoudiger maken. We hebben showtuinen, digitale ontwerpen en een groot database aan producten. Ook kunnen we op locatie een nieuw ontwerp maken naar uw wens.

Bekijk showtuin Alkmaar of Veenendaal

Grafsteen showtuin Veenendaal
Inspiratie tuin Alkmaar grafsteen


Ons werkgebied

Bekijk op de kaart in welke regio's wij vaak werkzaam zijn. Ziet u uw regio niet? Geen probleem! Wij kunnen overal in Nederland plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

gedenksteen kopen


Een persoonlijk gesprek en begeleiding die bij u past


" Het proces voor het uitkiezen van een tastbare herinnering is bij iedereen anders. Wij passen onze werkwijze hier op aan en geven u alle ruimte in dit proces. We luisteren naar uw verhaal en wensen, en vertalen dit naar iets passends."


Sandra Houtkoper


Voor ieder een bijzondere grafsteen

Natuurlijk kunt u ook uit ons bestaande assortiment grafmonumenten kiezen. Onze collectie bestaat uit meer dan 3000 grafmonumenten in verschillende stijlen, formaten en uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie asartikelen, waaronder urnen en assieraden. U vindt hier gegarandeerd iets wat bij uw overleden dierbare past.

Wilt u onze grafmonumenten bekijken en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin in Alkmaar of Veenendaal. Onze medewerkers maken graag vrijblijvend een ontwerp voor u.

Plan een bezoek
Grafmonument met een RVS strook. Zwarte grafsteen van zwart graniet met een tuin voor bloemen.

Wij zijn vanavond wezen kijken bij het grafmonument van mijn vader. Heel mooi en netjes gedaan. Bedankt.

Anoniem
Grafmonument met een wit hart en vissen op de steen. Deze grafsteen is van zwart en wit graniet en heeft een tuin

Wij als familie willen jullie hartelijk bedanken voor het maken en plaatsen van het grafmonument in Opheusden. Het is prachtig geworden! Ik heb nog nooit zo'n mooie steen gezien. Nogmaals hartelijk dank!

Anoniem

Ik wil u bedanken voor de keurige bezorging en het leggen van het grafmonument in Veenendaal. Heel waardevol voor ons als familie. Nogmaals dank.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Een prachtig grafmonument met mooi gedenkteken. Ook is er een lantaarn en een tuin met grind. Dit grafmonument heeft een blauw paarse kleur met ruwgekapte delen

Bijgaand de foto van de door u geplaatste grafsteen in Ermelo. Wij vinden hem heel mooi. Bedankt voor het vakwerk wat u geleverd heeft.

Anoniem
grafmonument in doorn rood met tuin en split grafsteen van graniet

Zojuist het grafmonument in Doorn bekeken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Heel hartelijk dank hiervoor.

Anoniem

Hartelijk dank voor jullie complete en goede verzorging en plaatsing van het grafmonument. Het is prachtig geworden! Een mooie herdenkingsplaats voor ons als nabestaanden en tevens een blikvanger voor het kerkhof op Eerbeek.

Anoniem

Wij zijn vanmiddag bij het graf van mijn vader wezen kijken, het grafmonument ziet er fantastisch uit en ligt er keurig bij. Het was precies op geleverd, aanstaande vrijdagavond is er een lichtjes herdenking op de begraafplaats. Dank jullie wel.

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gemaakt. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafmonument met ruwe steen en een bal ook beschikt deze grafsteen over een bronzen boom ene letters

Hartelijk dank. We vinden het prachtig geworden!

Anoniem
kindermonument met beer kindergrafsteen met beertje en hartje en glas

Hi! Ik ben heel erg blij met de grafsteen heel erg bedankt!

Anoniem
grasteen met kruis en ringen prachtig grafmonument als gedenkteken van zwart graniet

Hierbij willen wij u even laten weten dat wij het grafmonument van onze ouders heel mooi geworden vinden. Wij zijn heel blij met dit mooie gedenkteken.

Anoniem
grafmonument met blauwe glasplaat en foto. Deze grafsteen is uniek, bijzonder en ook nog een prachtig

Gisteren ben ik naar de begraafplaats geweest om naar het opgeleverde grafmonument te kijken. Het is prachtig geworden en ons moeder waardig. Alvast heel hartelijk dank voor uw deskundige en persoonlijke service. Wij zijn als familie heel tevreden.

Anoniem
Grafzerk met RVS plaat dit grafmonument is uniek en van zwart graniet

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat!

Een grafmonument aanschaffen roept een hoop vragen op, stel ze daarom gerust aan ons