Over ons

De kracht van Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat u iets bijzonders wilt. Een waardig grafmonument dat het karakter en de smaak van uw overleden dierbare mooi weergeeft. Daar ligt ook onze kracht. Wij denken met u mee en vertalen het verhaal van uw dierbare naar een persoonlijke grafsteen, urn of assieraad.

Daarbij nemen we de tijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen. Want het kiezen van het juiste grafmonument kan lastig zijn. Onze deskundige en creatieve medewerkers begeleiden u in iedere stap van het proces. Samen bedenken en ontwerpen we het grafmonument, waarna wij de uitvoering en de plaatsing in orde maken. Wij leveren door heel Nederland.

artea_video-placeholder.png

Voor ieder een bijzondere grafsteen

Natuurlijk kunt u ook uit ons bestaande assortiment grafmonumenten kiezen. Onze collectie bestaat uit meer dan 3000 grafmonumenten in verschillende stijlen, formaten en uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie asartikelen, waaronder urnen en assieraden. U vindt hier gegarandeerd iets wat bij uw overleden dierbare past.

Wilt u onze grafmonumenten bekijken en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin in Alkmaar of Veenendaal. Onze medewerkers maken graag vrijblijvend een ontwerp voor u.

Plan een bezoek
Grafmonument met een RVS strook. Zwarte grafsteen van zwart graniet met een tuin voor bloemen.

Wij zijn vanavond wezen kijken bij het grafmonument van mijn vader. Heel mooi en netjes gedaan. Bedankt.

Anoniem
Grafmonument met een wit hart en vissen op de steen. Deze grafsteen is van zwart en wit graniet en heeft een tuin

Wij als familie willen jullie hartelijk bedanken voor het maken en plaatsen van het grafmonument in Opheusden. Het is prachtig geworden! Ik heb nog nooit zo'n mooie steen gezien. Nogmaals hartelijk dank!

Anoniem
grafmonument-mat-zwart-met-zon-graftseen-gezoet-met-teksts-en-weg-800-1672152263.jpg

Ik wil u bedanken voor de keurige bezorging en het leggen van het grafmonument in Veenendaal. Heel waardevol voor ons als familie. Nogmaals dank.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Een prachtig grafmonument met mooi gedenkteken. Ook is er een lantaarn en een tuin met grind. Dit grafmonument heeft een blauw paarse kleur met ruwgekapte delen

Bijgaand de foto van de door u geplaatste grafsteen in Ermelo. Wij vinden hem heel mooi. Bedankt voor het vakwerk wat u geleverd heeft.

Anoniem
grafmonument in doorn rood met tuin en split grafsteen van graniet

Zojuist het grafmonument in Doorn bekeken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Heel hartelijk dank hiervoor.

Anoniem
dubbel-grafmonument-van-graniet-dubbele-grafsteen-zwart-wit-1672150736.jpg

Hartelijk dank voor jullie complete en goede verzorging en plaatsing van het grafmonument. Het is prachtig geworden! Een mooie herdenkingsplaats voor ons als nabestaanden en tevens een blikvanger voor het kerkhof op Eerbeek.

Anoniem
heerjamsdam-grafmonument-met-split-816-esc.jpg

Wij zijn vanmiddag bij het graf van mijn vader wezen kijken, het grafmonument ziet er fantastisch uit en ligt er keurig bij. Het was precies op geleverd, aanstaande vrijdagavond is er een lichtjes herdenking op de begraafplaats. Dank jullie wel.

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafmonument met ruwe steen en een bal ook beschikt deze grafsteen over een bronzen boom ene letters

Hartelijk dank. We vinden het prachtig geworden!

Anoniem
kindermonument met beer kindergrafsteen met beertje en hartje en glas

Hi! Ik ben heel erg blij met de grafsteen heel erg bedankt!

Anoniem
grasteen met kruis en ringen prachtig grafmonument als gedenkteken van zwart graniet

Hierbij willen wij u even laten weten dat wij het grafmonument van onze ouders heel mooi geworden vinden. Wij zijn heel blij met dit mooie gedenkteken.

Anoniem
grafmonument met blauwe glasplaat en foto. Deze grafsteen is uniek, bijzonder en ook nog een prachtig

Gisteren ben ik naar de begraafplaats geweest om naar het opgeleverde grafmonument te kijken. Het is prachtig geworden en ons moeder waardig. Alvast heel hartelijk dank voor uw deskundige en persoonlijke service. Wij zijn als familie heel tevreden.

Anoniem
Grafzerk met RVS plaat dit grafmonument is uniek en van zwart graniet

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat!

Advies op maat

Wat uw vraag ook is onze adviseurs denken graag mee in mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin hebben we ruim 40 inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Onze vestigingen

Artea brochure

Blader rustig eens door onze inspirerende voorbeelden.

Brochure aanvragen

istock-1319647863.jpg