Over ons

De kracht van Artea Grafmonumenten

Wij zijn Artea Grafmonumenten, in 1996 opgericht met als doel bijzondere en persoonlijke grafmonumenten te maken en te plaatsen door heel Nederland. Het is een eer om al dik 25 jaar nabestaanden te helpen met het realiseren van een tastbare herinnering. Wij vinden niet alleen ons product belangrijk maar ook de aandacht die de nabestaanden verdienen. Door "klein" te blijven kunnen wij ook deze aandacht garanderen. We leveren tenslotte een emotioneel product dat perfect moet zijn maar ook alles daaromheen moet perfect verlopen. We halen dan ook onze voldoening uit de positieve en bijzondere reacties van onze klanten die wij iets moois hebben kunnen bieden.

Het is erg mooi te horen dat de mensen troost halen uit ons werk en we deze troost ook kunnen bieden na verdriet.

Onze locaties en inspiratie mogelijkheden

Of het nu gaat om het selecteren van de perfecte foto, het kiezen van een passende tekst, of het aanpassen van het ontwerp, wij zijn er om u te begeleiden.

Op onze locaties kunnen we u alle mogelijkheden laten zien die de weg naar een tastbare herinnering eenvoudiger maken. We hebben showtuinen, digitale ontwerpen en een groot database aan producten. Ook kunnen we op locatie een nieuw ontwerp maken naar uw wens.

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u inspiratie op doen? Plan een vrijblijvende afspraak in.

Plan een vrijblijvende afspraak

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin hebben we ruim 40 inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Plan uw bezoek

Vraag brochure aan

Vraag onze brochure aan en blader deze rustig thuis door voor inspirerende voorbeelden.

Vraag brochure aanOns werkgebied

Bekijk op de kaart in welke regio's wij vaak werkzaam zijn. Ziet u uw regio niet? Geen probleem! Wij kunnen overal in Nederland plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Ik wilde jullie nog even bedanken voor ’t plaatsen van de steen van mijn vader. Het ziet er keurig uit, Bedankt voor de goede service en afwerking

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

gedenksteen kopen


Een persoonlijk gesprek en begeleiding die bij u past


" Het proces voor het uitkiezen van een tastbare herinnering is bij iedereen anders. Wij passen onze werkwijze hier op aan en geven u alle ruimte in dit proces. We luisteren naar uw verhaal en wensen, en vertalen dit naar iets passends."


Sandra Houtkoper


Voor ieder een bijzondere grafsteen

Natuurlijk kunt u ook uit ons bestaande assortiment grafmonumenten kiezen. Onze collectie bestaat uit meer dan 3000 grafmonumenten in verschillende stijlen, formaten en uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie asartikelen, waaronder urnen en assieraden. U vindt hier gegarandeerd iets wat bij uw overleden dierbare past.

Wilt u onze grafmonumenten bekijken en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin in Alkmaar of Veenendaal. Onze medewerkers maken graag vrijblijvend een ontwerp voor u.

Plan een bezoek
Grafmonument met een RVS strook. Zwarte grafsteen van zwart graniet met een tuin voor bloemen.

Wij zijn vanavond wezen kijken bij het grafmonument van mijn vader. Heel mooi en netjes gedaan. Bedankt.

Anoniem
Grafmonument met een wit hart en vissen op de steen. Deze grafsteen is van zwart en wit graniet en heeft een tuin

Wij als familie willen jullie hartelijk bedanken voor het maken en plaatsen van het grafmonument in Opheusden. Het is prachtig geworden! Ik heb nog nooit zo'n mooie steen gezien. Nogmaals hartelijk dank!

Anoniem

Ik wil u bedanken voor de keurige bezorging en het leggen van het grafmonument in Veenendaal. Heel waardevol voor ons als familie. Nogmaals dank.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Een prachtig grafmonument met mooi gedenkteken. Ook is er een lantaarn en een tuin met grind. Dit grafmonument heeft een blauw paarse kleur met ruwgekapte delen

Bijgaand de foto van de door u geplaatste grafsteen in Ermelo. Wij vinden hem heel mooi. Bedankt voor het vakwerk wat u geleverd heeft.

Anoniem
grafmonument in doorn rood met tuin en split grafsteen van graniet

Zojuist het grafmonument in Doorn bekeken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Heel hartelijk dank hiervoor.

Anoniem

Hartelijk dank voor jullie complete en goede verzorging en plaatsing van het grafmonument. Het is prachtig geworden! Een mooie herdenkingsplaats voor ons als nabestaanden en tevens een blikvanger voor het kerkhof op Eerbeek.

Anoniem

Wij zijn vanmiddag bij het graf van mijn vader wezen kijken, het grafmonument ziet er fantastisch uit en ligt er keurig bij. Het was precies op geleverd, aanstaande vrijdagavond is er een lichtjes herdenking op de begraafplaats. Dank jullie wel.

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafmonument met ruwe steen en een bal ook beschikt deze grafsteen over een bronzen boom ene letters

Hartelijk dank. We vinden het prachtig geworden!

Anoniem
kindermonument met beer kindergrafsteen met beertje en hartje en glas

Hi! Ik ben heel erg blij met de grafsteen heel erg bedankt!

Anoniem
grasteen met kruis en ringen prachtig grafmonument als gedenkteken van zwart graniet

Hierbij willen wij u even laten weten dat wij het grafmonument van onze ouders heel mooi geworden vinden. Wij zijn heel blij met dit mooie gedenkteken.

Anoniem
grafmonument met blauwe glasplaat en foto. Deze grafsteen is uniek, bijzonder en ook nog een prachtig

Gisteren ben ik naar de begraafplaats geweest om naar het opgeleverde grafmonument te kijken. Het is prachtig geworden en ons moeder waardig. Alvast heel hartelijk dank voor uw deskundige en persoonlijke service. Wij zijn als familie heel tevreden.

Anoniem
Grafzerk met RVS plaat dit grafmonument is uniek en van zwart graniet

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat!

Een grafmonument aanschaffen roept een hoop vragen op, stel ze daarom gerust aan ons