Over ons

De kracht van Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat u iets bijzonders wilt. Een waardig grafmonument dat het karakter en de smaak van uw overleden dierbare mooi weergeeft. Daar ligt ook onze kracht. Wij denken met u mee en vertalen het verhaal van uw dierbare naar een persoonlijke grafsteen, urn of assieraad.

Daarbij nemen we de tijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen. Want het kiezen van het juiste grafmonument kan lastig zijn. Onze deskundige en creatieve medewerkers begeleiden u in iedere stap van het proces. Samen bedenken en ontwerpen we het grafmonument, waarna wij de uitvoering en de plaatsing in orde maken. Wij leveren door heel Nederland.

player-placeholder

Voor ieder een bijzondere grafsteen

Natuurlijk kunt u ook uit ons bestaande assortiment grafmonumenten kiezen. Onze collectie bestaat uit meer dan 3000 grafmonumenten in verschillende stijlen, formaten en uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie asartikelen, waaronder urnen en assieraden. U vindt hier gegarandeerd iets wat bij uw overleden dierbare past.

Wilt u onze grafmonumenten bekijken en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin in Alkmaar of Veenendaal. Onze medewerkers maken graag vrijblijvend een ontwerp voor u.

Plan een bezoek

Wij zijn vanavond wezen kijken bij het grafmonument van mijn vader. Heel mooi en netjes gedaan. Bedankt.

Anoniem

Advies op maat

Wat uw vraag ook is onze adviseurs denken graag mee in mogelijkheden.

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin hebben we ruim 40 inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Artea brochure

Blader rustig eens door onze inspirerende voorbeelden.