Grafstenen met Glas

Het glas op de grafsteen biedt een prachtig contrast met het materiaal van de steen en zorgt voor een moderne uitstraling die past bij de persoonlijkheid van je dierbare. Ook met glas kunt u kiezen tussen een hele hoop bewerkingen die de grafsteen bijzonder maken. Ook kunt u kiezen voor een foto die in een glasplaat verwerkt kan worden. Bekijk hier onze hele collectie.

Grafstenen / Grafstenen met Glas

Grafsteen met glasplaat en gepolijst graniet

Grafstenen met Glas

Onze grafstenen met glas bieden een unieke en moderne manier om uw dierbare te eren. Elk monument is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals graniet en glas, om een prachtige combinatie van duurzaamheid en esthetiek te creëren. Het glazen paneel voegt een extra dimensie toe aan de gedenksteen en biedt een bijzondere manier om de herinnering aan uw dierbare te behouden.

Bij Artea Grafmonumenten bieden een breed scala aan ontwerpen en maten, zodat u een grafsteen kunt kiezen die past bij uw smaak en de persoonlijkheid van uw dierbare overledene. Of u nu op zoek bent naar een rechtopstaande grafsteen, een liggende platte steen of een speciaal ontwerp. Onze glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Onze grafstenen met glas worden met de grootste zorg gemaakt door ervaren vakmensen. Bij Artea Grafmonumenten bieden wij ook gravure-opties voor namen, data en speciale berichten, zodat u een gepersonaliseerd eerbetoon kunt creëren dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd zal bewaren. Het glazen paneel kan ook worden gebruikt om afbeeldingen of andere persoonlijke items te plaatsen, waardoor het nog meer een uniek eerbetoon wordt.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw dierbare te eren en respecteren. Onze grafstenen met glas zijn daarom ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw eerbetoon in goede handen is. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product van duurzame kwaliteit ontvangt.

Bekijk onze hele collectie
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.