Natuurlijke grafstenen

Een natuurlijke grafsteen kunt u op allerlei manieren creëren. Uiteraard kiezen we voor duurzame en natuurlijke producten die het grafmonument een natuurlijke look geven. Denk aan onbewerkte of minimaal bewerkte stenen objecten die gevormd zijn door de natuur. Een natuurlijke grafsteen is een prachtig eerbetoon aan een dierbare die is overleden en past perfect bij mensen die houden van een eenvoudige, natuurlijke esthetiek. Gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Deze grafstenen stralen een warme en rustieke sfeer uit die past bij de omgeving. Bekijk hier onze hele collectie.

Grafstenen / Natuurlijke Grafstenen

Natuurlijke grafsteen kopen

Een kei voor een natuurlijke grafsteen

Verschillende keien

Als mens zijn we allemaal verschillend, en zo past elke kei bij iemand anders. Een kei in een grafsteen verwerken is dus iets wat een grafmonument persoonlijk maakt. Elke kei is verschillend qua tekening, kleur, vorm en/of structuur. Het is dus belangrijk zoveel mogelijk keien aan te bieden waar u uit kunt kiezen. Door de ervaring en contacten met grote leveranciers kunnen wij u deze mogelijkheid bieden. Hier kunt u keien en stenen vinden in allerlei soorten en maten voor een natuurlijke grafsteen. U kiest zelf bij de leverancier een kei uit voor het grafmonument die bij uw dierbare past. Hier uit creëren we een natuurlijke grafsteen.

Vraag naar de mogelijkheden

Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken

Persoonlijk ontwerp naar uw wensen


Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een natuurlijke grafsteen erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Heeft u nog geen idee, dan kunnen onze adviseurs u helpen.

Een van onze adviseurs gaat met u in gesprek en tekent de grafsteen gratis voor u uit, zodat u een concreet beeld heeft. Een ontwerp laten maken kan in onze vestigingen in Veenendaal en Alkmaar, plaatsen doen wij door heel Nederland. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Plan een vrijblijvend advies in
foto-rene.png
Grafsteen met kei kopen

De keuze in natuurlijke grafstenen

Een natuurlijke grafsteen

Het natuurlijke uiterlijk van deze grafstenen is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele en mooie manier om hun dierbare te eren. De ruwe en ongepolijste afwerking van het steenoppervlak creëert een organisch effect. Een van de grootste voordelen van een natuurlijke grafsteen is dat het materiaal duurzaam en bestand is tegen de elementen. Dit betekent dat de steen lang meegaat en mooi blijft, zelfs na vele jaren.

Een natuurlijke grafsteen kan worden aangepast aan uw wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de grafsteen te personaliseren met behulp van tekst, afbeeldingen of andere materialen en accessoires. Een natuurlijke grafsteen is een prachtige manier om een subtiele maar ook een unieke herdenkingsplaats te creëren voor uw geliefde. Bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar.

Plan uw afspraak
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.