Grafstenen met glas

Het glas op de grafsteen biedt een prachtig contrast met het materiaal van de steen en zorgt voor een moderne uitstraling die past bij de persoonlijkheid van je dierbare. Ook met glas kunt u kiezen tussen een hele hoop bewerkingen die de grafsteen bijzonder maken. Ook kunt u kiezen voor een foto die in een glasplaat verwerkt kan worden.

Grafstenen / Grafstenen met glas

Laat een gratis, vrijblijvend ontwerp maken

Een grafsteen met glas laten ontwerpen


Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het uitkiezen van een grafsteen met glas erg moeilijk kan zijn. Daarom begeleiden onze deskundige medewerkers u in iedere stap van het proces. Weet u al hoe de grafsteen eruit moet zien? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend digitaal ontwerp. Heeft u nog geen idee, dan kunnen onze adviseurs u helpen.

Een van onze adviseurs gaat met u in gesprek en tekent de grafsteen gratis voor u uit, zodat u een concreet beeld heeft. Een ontwerp laten maken kan in onze vestigingen in Veenendaal en Alkmaar, plaatsen doen wij door heel Nederland. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Plan een vrijblijvend advies in
foto-rene.png
grafsteen-glas-glazen-grafsteen.jpg

Grafsteen met glas en glazen grafmonumenten

Een grafsteen met glas kopen


Onze grafstenen met glas bieden een unieke en moderne manier om uw dierbare te eren. Elk monument is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals graniet en glas, om een prachtige combinatie van duurzaamheid en esthetiek te creëren. Het glazen paneel voegt een extra dimensie toe aan de gedenksteen en biedt een bijzondere manier om de herinnering aan uw dierbare te behouden.

Bij Artea Grafmonumenten bieden een breed scala aan ontwerpen en maten, zodat u een grafsteen kunt kiezen die past bij uw smaak en de persoonlijkheid van uw dierbare overledene. Of u nu op zoek bent naar een rechtopstaande grafsteen, een liggende platte steen of een speciaal ontwerp. Onze glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Vakwerk in glas

De opties in grafstenen met glas

Onze grafstenen met glas worden met de grootste zorg gemaakt door ervaren vakmensen. Bij Artea Grafmonumenten bieden wij ook gravure-opties voor namen, data en speciale teksten, zodat u een gepersonaliseerd eerbetoon kunt creëren dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd zal bewaren. Het glazen paneel kan ook worden gebruikt om afbeeldingen of andere persoonlijke items te plaatsen, waardoor het nog meer een uniek eerbetoon wordt.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw dierbare te eren en respecteren. Onze grafstenen met glas zijn daarom ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw eerbetoon in goede handen is. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product van duurzame kwaliteit ontvangt.

Vraag naar de mogelijkheden
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.