Gepolijst Granieten Grafstenen

Gepolijste grafstenen zijn een elegante en tijdloze keuze voor het herdenken van een dierbare. Deze grafstenen worden vervaardigd uit hoogwaardige natuursteen die zorgvuldig wordt bewerkt en gepolijst om een gladde en glanzende afwerking te creëren. De kleuren en tekeningen van het graniet komen zo prachtig naar boven in het grafmonument. Bekijk hier onze hele collectie.

Grafstenen / Gepolijst Granieten Grafstenen

grafsteen van zwart gepolijst graniet

Gepolijste Grafstenen

Als je op zoek bent naar een grafsteen met een luxe uitstraling, dan is een gepolijste grafsteen de perfecte keuze. Gepolijste grafstenen hebben een gladde, glanzende afwerking die de kleur en textuur van de steen versterkt. Deze stijlvolle afwerking maakt gepolijste grafstenen erg populair bij mensen die op zoek zijn naar een prachtige en tijdloze manier om hun dierbaren te herinneren.

Een ander voordeel van gepolijste grafstenen is dat ze zeer duurzaam zijn. Het polijsten van de steen zorgt voor een dichte en gladde afwerking, waardoor de steen beter bestand is tegen weersinvloeden en slijtage. Dit betekent dat de grafsteen er nog jarenlang mooi uit zal zien en de herinnering aan je dierbare zal blijven eren.

Bij Artea Grafmonumenten hebben wij een groot aanbod aan moderne grafstenen, bekijk deze online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar en laat een gratis ontwerp maken voor de steen die bij uw dierbare past.

Bekijk onze hele collectie
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.