begraafplaats-vogels-1689256579.png

Gedenksteen op een graf

Het uitkiezen en kopen van een gedenksteen

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen wij dat het uitkiezen van een gedenksteen op een graf een belangrijke stap is voor het creëren van een blijvende herinnering. Als u een gedenksteen gaat uitkiezen voor een overleden dierbare komt er veel op u af. Daarom begeleiden wij u bij Artea Grafmonumenten in iedere stap van het proces. Van de oriëntatie op een gedenksteen tot de uiteindelijke plaatsing van de gedenksteen op de begraafplaats.

Naast onze bestaande gedenkstenen kunnen onze adviseurs ook een persoonlijk ontwerp voor u maken die perfect bij uw dierbare past. Onze adviseurs gaan dan samen met u kijken naar de wensen die u heeft en zullen deze wensen direct uitwerken.

Bekijk hier onze collectie gedenkstenen

Onze collectie gedenkstenen

Advies nodig?

Heeft u advies nodig voor het realiseren van een gedenksteen? Wij helpen u graag in dit lastige proces. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u waar nodig. Naast onze showtuin hebben we ook een digitale collectie gedenkstenen waar we u alle mogelijkheden kunnen laten zien. Ook kunnen onze vormgevers een nieuw en uniek gedenksteen voor uw dierbare ontwerpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u een vraag?

Bij het realiseren van een gedenksteen komen er veel vragen op u af. Hoe gaat alles in zijn werk? Wat is de levertijd van een gedenksteen? Of misschien heeft u een technische vraag. Stel ze gerust aan ons. Wij helpen u graag met de vragen die u krijgt bij het realiseren van een gedenksteen.

Stel gerust uw vraag
gedenksteen kopen gedenkstenen adviesWaarom Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten adviseert u graag in het uitkiezen van een gedenksteen. Een gedenksteen voor op het graf van uw dierbare uitzoeken is iets emotioneels. Daarom beschouwen wij een gedenksteen niet alleen als een steen maar ook als een kunstwerk met emotie en een betekenis. Artea Grafmonumenten luistert daarom goed naar uw verhaal. Uit dit verhaal kunnen we uw ideeën realiseren en uitwerken in een gedenksteen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Advies op maat

Wat uw vraag ook is onze adviseurs denken graag mee in mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin/room hebben we een ruim aanbod aan inspirerende voorbeelden.

Onze vestigingen

Artea brochure

Blader rustig eens door onze inspirerende voorbeelden.

Brochure bekijken

Ruim aanbod Gedenkstenen

Ontdek onze collectie

Naast onze creativiteit hebben we een ruime collectie van meer dan 3000 gedenkstenen. Hier vindt u ongetwijfeld een passend monument. Bekijk hier onze collectie op basis van de product eigenschappen.

gedenksteen kopen
Persoonlijke begeleiding"Het proces voor het uitkiezen van een gedenksteen is bij iedereen anders. Sommige willen zo snel mogelijk een gedenksteen op het graf en andere willen dit even laten rusten. Wij passen onze werkwijze hier op aan en geven u alle ruimte in dit proces."


Sandra Houtkoper


Ontvang vrijblijvend advies


Een gedenksteen met hart

In liefdevolle herinnering

Een gedenksteen wordt vaak met een hart of in een hartvorm gemaakt. Een gedenksteen met hart staat voor liefde. Een hart staat tenslotte symbool voor liefde. Het kan staan voor een liefdevolle herinnering. Artea Grafmonumenten heeft talloze gedenkstenen gemaakt die symbool staan voor liefde.

Bekijk hier gedenkstenen met hart
Moderne grafsteen met hart en glas

Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Ik wilde jullie nog even bedanken voor ’t plaatsen van de steen van mijn vader. Het ziet er keurig uit, Bedankt voor de goede service en afwerking

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem
grafsteen-traditioneel-met-ets.jpg

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

contact-veenendaal-1704377310.png

Veenendaal

Kruisboog 28, 3905 TG Veenendaal, Nederland
0318 - 525 356 veenendaal@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 67884024

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 - 17:00

woensdag

10:00 - 17:00

donderdag

10:00 - 17:00

vrijdag

10:00 - 17:00

zaterdag

10:00 - 15:00

zondag

gesloten

contact-alkmaar.png

Alkmaar

Ritsevoort 18, 1811 DN Alkmaar, Nederland

Parkeren
U kunt het beste parkeren in de Singel Parkeergarage (aan de Metiusgracht)

072 - 511 2560 alkmaar@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 63347636

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 – 17:00

woensdag

10:00 – 17:00

donderdag

10:00 – 17:00

vrijdag

10:00 – 17:00

zaterdag

10:00 – 17:00

zondag

gesloten

Bij voorkeur

op afspraak

Maak een afspraak

Op welke vestiging wenst u langs te komen

Voorkeursdatum

Gewenste tijd

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
gedenksteen op een graf