begraafplaats-vogels-1689256579.png

Onze showtuin

Grafstenen showtuin Alkmaar

Bij Artea Grafmonumenten weten wij dat het zoeken naar een grafsteen lastig kan zijn. Een grafsteen is een blijvende herinnering van de overleden geliefde. Bij Artea Grafmonumenten bieden wij een groot aanbod of grafstenen in onze showtuin. Deze showtuinen zijn er om u een idee te geven over de verschillende mogelijkheden en opties. Bij onze inspiratietuinen zijn altijd adviseurs aanwezig. Deze adviseurs kunnen u helpen met vragen en kunnen u de verschillende soorten ontwerpen, materialen, accessoires, letter stijlen en nog veel meer laten zien. Ook kunnen onze adviseurs een vrijblijvend ontwerp voor u maken en deze kan geheel gepersonaliseerd worden naar uw wens.

Bekijk onze grafstenen
Grafsteen kopen Alkmaar

Showtuin

Grafstenen met glas

Onze grafstenen met glas bieden een unieke en moderne manier om uw dierbare te eren. Elk monument is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals graniet en glas, om een prachtige combinatie van duurzaamheid en esthetiek te creëren. Het glazen paneel voegt een extra dimensie toe aan de gedenksteen en biedt een bijzondere manier om de herinnering aan uw dierbare te behouden.

Bij Artea Grafmonumenten bieden een breed scala aan ontwerpen en maten, zodat u een grafsteen kunt kiezen die past bij uw smaak en de persoonlijkheid van uw dierbare overledene. Of u nu op zoek bent naar een rechtopstaande grafsteen, een liggende platte steen of een speciaal ontwerp. Onze glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Onze grafstenen met glas worden met de grootste zorg gemaakt door ervaren vakmensen. Bij Artea Grafmonumenten bieden wij ook gravure-opties voor namen, data en speciale berichten, zodat u een gepersonaliseerd eerbetoon kunt creëren dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd zal bewaren. Het glazen paneel kan ook worden gebruikt om afbeeldingen of andere persoonlijke items te plaatsen, waardoor het nog meer een uniek eerbetoon wordt.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw dierbare te eren en respecteren. Onze grafstenen met glas zijn daarom ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw eerbetoon in goede handen is. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product van duurzame kwaliteit ontvangt.

Bekijk onze grafstenen met glas
grafsteen-met-keien-1692189589.png

Showtuin

Grafstenen met keien

Wat maakt grafstenen met keien zo bijzonder? In tegenstelling tot de gebruikelijke marmeren of granieten grafstenen, hebben keien een natuurlijke uitstraling. Elke steen is uniek qua grootte, vorm en kleur, wat het gevoel van individualiteit benadrukt. Dit past goed bij het idee van persoonlijke herinnering en eerbetoon aan een geliefde.

In sommige gevallen worden keien bewerkt met namen, data of symbolen die relevant zijn voor de overledene, waardoor een persoonlijk tintje aan het graf wordt toegevoegd. Anderen geven de voorkeur aan onbewerkte stenen om het organische karakter te behouden, wat een gevoel van tijdloosheid en natuurlijke schoonheid uitstraalt.

Het gebruik van grafstenen met keien heeft ook een spirituele dimensie. Sommige mensen beschouwen het leggen van een kei op een graf als een symbolische daad om de overledene te eren en hen te laten weten dat ze niet vergeten zijn. Het is een manier om liefde en genegenheid te tonen, zelfs na de dood.

Of het nu gaat om een oude traditie die in ere wordt gehouden of een moderne interpretatie van gedenktekens, grafstenen met keien hebben een speciale betekenis die diep geworteld is in onze menselijke geschiedenis. Ze weerspiegelen onze behoefte om te gedenken, te eren en te verbinden, en herinneren ons eraan dat de herinnering aan onze dierbaren altijd levendig zal blijven, zelfs in de eenvoudigste en meest natuurlijke vormen.

Bekijk onze grafstenen met keien
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem
grafsteen-traditioneel-met-ets.jpg

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Vragen? Stel ze gerust

Grafsteen kopen Alkmaar

Alkmaar

Ritsevoort 18, 1811 DN Alkmaar, Nederland

Parkeren
U kunt het beste parkeren in de Singel Parkeergarage (aan de Metiusgracht)

072 - 511 2560 alkmaar@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 63347636

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 – 17:00

woensdag

10:00 – 17:00

donderdag

10:00 – 17:00

vrijdag

10:00 – 17:00

zaterdag

10:00 – 17:00

zondag

gesloten

Bij voorkeur

op afspraak

istock-1319647863.jpg