Artea Grafmonumenten Alkmaar

Ontdek onze unieke showtuin in Alkmaar


Bij Artea Grafmonumenten weten wij dat het zoeken naar een grafsteen lastig kan zijn. Een grafsteen is een blijvende herinnering van de overleden geliefde. Wij bieden een groot assortiment aan mogelijkheden voor grafstenen in onze showtuin. Artea Alkmaar bevind zich aan de rand van de binnenstad. In de winkel staan showmodellen ter inspiratie maar daar naast is er een prachtige binnentuin gecreëerd vol inspiratie en mogelijkheden voor een grafmonument. Bij onze inspiratietuinen zijn altijd adviseurs aanwezig. Deze adviseurs kunnen u helpen met vragen en kunnen u de verschillende soorten ontwerpen, materialen, accessoires, letter stijlen en nog veel meer laten zien. Ook kunnen onze adviseurs een vrijblijvend ontwerp voor u maken en deze kan geheel gepersonaliseerd worden naar uw wens.
Inspiratie tuin Alkmaar grafsteen
Grafsteen bekijken Alkmaar
In de binnenstad van Alkmaar is een prachtige binnentuin gecreëerd vol inspiratie.
Inspiratie tuin Alkmaar grafstenen
grafstenen showtuin Alkmaar

Een unieke inspiratietuin aan grafstenen


In het hart van Alkmaar, verscholen tussen de historische gevels en charmante grachten, bevindt zich een unieke inspiratietuin aan grafstenen. Deze plek dient als inspiratiebron voor mensen die op zoek zijn naar een passend gedenkteken voor hun geliefden. Naast de inspiratie tuin staat er ook genoeg in ons historisch winkelpand aan voorbeelden voor een gedenkartikel. In de drukke binnenstad biedt dit een persoonlijk en rustige setting om na te denken over een waardig grafmonument voor een dierbare. Naast dit alles kunnen wensen omrent een gedenkteken hier samen met u worden gerealiseerd en hier en daar met digitale hulpmiddelen worden toegelicht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u onze winkel en inspiratie tuin bezoeken? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak.
Maak een vrijblijvende afspraak

Alkmaar

Ritsevoort 18, 1811 DN Alkmaar, Nederland

Parkeren
U kunt het beste parkeren in de Singel Parkeergarage (aan de Metiusgracht)

072 - 511 2560 alkmaar@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 63347636

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 – 17:00

woensdag

10:00 – 17:00

donderdag

10:00 – 17:00

vrijdag

10:00 – 17:00

zaterdag

10:00 – 17:00

zondag

gesloten

Bij voorkeur

op afspraak

Samen een grafsteen ontwerpen en verwezenlijken


De keuze voor een grafsteen is een zeer persoonlijke. U wilt tenslotte dat het grafmonument past bij de smaak en het karakter van uw overleden dierbare. Bij Artea Grafmonumenten Alkmaar hebben we daarom veel verschillende grafstenen om te bekijken en kunt u een grafsteen naar wens laten ontwerpen. Wij kunnen u verschillende materialen en combinaties op locatie laten zien. In de winkel hebben we bijvoorbeeld verschillende stalen graniet, zodat u de kleuren in het echt kunt zien en ervaren. Daarnaast zijn er diverse andere materialen die we kunnen gebruiken of combineren met graniet voor een grafsteen.
Bekijk hier onze collectie voor inspiratie


Grafsteen ontwerpen Alkmaar
Grafsteen inspiratie Alkmaar keuze

Vrijblijvend advies

Plan een vrijblijvende afspraak voor advies.

Plan een vrijblijvende afspraak

Bezoek onze showtuin

Op locatie inspiratie op doen? Bezoek onze showtuin in Alkmaar.

Plan uw bezoek

Vraag brochure aan

Vraag onze brochure aan en blader deze rustig thuis door voor inspirerende voorbeelden.

Vraag de brochure aan

Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gemaakt. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Vragen? Stel ze gerust

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.