Grafsteen van zwart graniet met engel en hartvorm

Wat is de levertijd voor een grafsteen?

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en belangrijke beslissing is. We streven ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige gedenktekens te bieden, maar ook een naadloze en persoonlijke ervaring gedurende het hele proces. Een aspect waar we graag transparant over willen zijn, is onze levertijd.

Bekijk onze collectie

Hoe lang is de levertijd van een grafsteen?

Onze grafstenen worden met uiterste zorg en precisie ontworpen en vervaardigd. Elk stuk is uniek en op maat gemaakt om recht te doen aan de persoonlijkheid en herinnering van uw dierbare. Onze levertijden zijn gemiddeld tussen de 12 en 16 weken.

Handgemaakt met liefde en aandacht

Bij Artea Grafmonumenten geloven we in het belang van vakmanschap. Onze ervaren specialisten besteden veel tijd en zorg aan elk detail van de grafsteen, van het kiezen van hoogwaardige materialen tot het graveren van de fijnste details. Deze benadering garandeert niet alleen duurzaamheid maar ook een eerbetoon dat recht doet aan de herinnering van uw dierbare.

Bekijk hier onze grafstenen
Bronzen beeld op grafsteen

Maatwerk vergt tijd

De perfecte grafsteen

Het maatwerkproces is een cruciaal onderdeel van wat Artea Grafmonumenten uniek maakt. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen, het ontwerp te perfectioneren en vervolgens met zorg en precisie uw grafsteen te creëren.

Communicatie is key

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat transparantie en communicatie cruciaal zijn tijdens dit gevoelige proces. We houden u op de hoogte van de voortgang van uw bestelling en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ons toegewijde team is er om u te begeleiden, ondersteunen en verzekeren dat het uiteindelijke resultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Flexibiliteit in emotionele tijden

We begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke en emotionele tijd is. Daarom streven we ernaar om flexibel te zijn en onze klanten de nodige ruimte en tijd te geven om weloverwogen beslissingen te nemen. Ons doel is om niet alleen grafstenen te leveren, maar ook een dienst die het rouwproces ondersteunt en respecteert.

Bekijk alle grafstenen

Conclusie

Bij Artea Grafmonumenten zetten we ons in voor het leveren van grafstenen van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor detail en vakmanschap. We willen dat u zich ondersteund voelt tijdens dit emotionele proces en streven naar open communicatie over onze levertijden. Uiteindelijk gaat het om het creëren van een blijvende herinnering.

Maak een afspraak

Vragen? Neem contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grafsteen met bronzen roos

Heel erg bedankt ook namens de familie voor het door jullie deskundig plaatsen van het grafmonument van onze moeder. Het is precies en zelfs nog meer dan wat wij ervan hadden verwacht en vinden het allen erg mooi!

Anoniem
Een prachtig grafmonument met mooi gedenkteken. Ook is er een lantaarn en een tuin met grind. Dit grafmonument heeft een blauw paarse kleur met ruwgekapte delen

Bijgaand de foto van de door u geplaatste grafsteen in Ermelo. Wij vinden hem heel mooi. Bedankt voor het vakwerk wat u geleverd heeft.

Anoniem

Hierbij willen wij U bedanken voor het plaatsen van de gedenksteen van onze ouders in Numansdorp. We vinden het heel mooi.

Anoniem

Hartelijk dank voor jullie complete en goede verzorging en plaatsing van het grafmonument. Het is prachtig geworden! Een mooie herdenkingsplaats voor ons als nabestaanden en tevens een blikvanger voor het kerkhof op Eerbeek.

Anoniem
grafmonument met blauwe glasplaat en foto. Deze grafsteen is uniek, bijzonder en ook nog een prachtig

Gisteren ben ik naar de begraafplaats geweest om naar het opgeleverde grafmonument te kijken. Het is prachtig geworden en ons moeder waardig. Alvast heel hartelijk dank voor uw deskundige en persoonlijke service. Wij zijn als familie heel tevreden.

Anoniem
Grafsteen ruw

Bij deze willen wij u danken voor het keurig plaatsen van het grafmonument. Wij zijn er allemaal zeer tevreden mee en zijn extra blij dat het monument geplaatst is voor onze pap zijn verjaardag.

Anoniem
Grafsteen kopen

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Anoniem
grasteen met kruis en ringen prachtig grafmonument als gedenkteken van zwart graniet

Hierbij willen wij u even laten weten dat wij het grafmonument van onze ouders heel mooi geworden vinden. Wij zijn heel blij met dit mooie gedenkteken.

Anoniem
grafmonument in doorn rood met tuin en split grafsteen van graniet

Zojuist het grafmonument in Doorn bekeken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Heel hartelijk dank hiervoor.

Anoniem
Grafzerk met RVS plaat dit grafmonument is uniek en van zwart graniet

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen van cortenstaal

Prettig contact. Wordt goed mee gedacht over wensen, en er wordt uiterste best gedaan om deze te vervullen. Uiteindelijke grafsteen is heel mooi geworden, precies zoals we wilden.

Anoniem
Grafsteen met kruis van graniet

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Anoniem

Goedenavond, Wij hebben het monument gezien en dat ziet er allemaal hartstikke mooi uit. Bedankt tot dus ver.

Anoniem
Grafsteen van rood graniet met kruis

Wij zijn gisteren bij de grafsteen gaan kijken. Wat is hij mooi geworden! En wat fijn dat het zo snel gelukt is. Heel hartelijk bedankt.

Anoniem
Grafmonument met ruwe steen en een bal ook beschikt deze grafsteen over een bronzen boom ene letters

Hartelijk dank. We vinden het prachtig geworden!

Anoniem

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Anoniem
Grafsteen met hartvorm en hart

Perfect tot in de kleinste detail, vervaardiging, belettering, plaatsing en afwerking! Onze oprechte dank!

Anoniem
Grafsteen met keien

Zeer tevreden over het eindresultaat, precies wat we er van verwacht hadden, contact ook zeer fijn, Artea is zeker een aanrader

Anoniem
Grafsteen met kruis en zwart graniet

Ik ben intussen op de begraafplaats geweest. Het ziet er mooi uit, precies zoals we het wensten. Dank

Anoniem
Grafsteen kopen basis model

U en uw medewerkers gaan respectvol en op gepaste wijze om met de klant. Langs deze weg wil ik u bedanken, voor het mee denken, de adviezen, de tijd die u voor mij had en natuurlijk ook voor het maken en plaatsen van het grafmonument van mijn vrouw.

Anoniem
Grafsteen van zwart graniet en roestvrij staal

U heeft er iets moois van gemaakt, hartelijk dank.

Anoniem
Bijzondere grafsteen

Mede namens onze kinderen wil ik u bedanken voor het fraaie grafmonument, u heeft het netjes in orde gemaakt. Wilt u vooral uw 2 medewerkers complimenteren voor de fijne en zorgvuldige wijze waarop zij de gehele plaatsing hebben verzorgd. Hartelijk dank ook aan hen.

Anoniem
Grafsteen van rood graniet basis

Uitstekende dienstverlening van eerste kennismaking tot en met plaatsen van het grafmonument. Wij zijn bijzonder tevreden over het geplaatste grafmonument en jullie algehele dienstverlening. Hartelijk dank daarvoor!

Anoniem
Basis grafsteen kopen

Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust.

Anoniem

Zeer goede ervaring. Veel aandacht en tijd werd er gegeven. Het was fijn om mee te kijken via het scherm hoe het grafmonument digitaal werd samengesteld. Ook het video filmpje was een extra toevoeging om een reëel beeld te krijgen van het grafmonument.

Veenendaal

Kruisboog 28, 3905 TG Veenendaal, Nederland
0318 - 525 356 veenendaal@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 67884024

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 - 17:00

woensdag

10:00 - 17:00

donderdag

10:00 - 17:00

vrijdag

10:00 - 17:00

zaterdag

10:00 - 15:00

zondag

gesloten

Alkmaar

Ritsevoort 18, 1811 DN Alkmaar, Nederland

Parkeren
U kunt het beste parkeren in de Singel Parkeergarage (aan de Metiusgracht)

072 - 511 2560 alkmaar@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 63347636

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 – 17:00

woensdag

10:00 – 17:00

donderdag

10:00 – 17:00

vrijdag

10:00 – 17:00

zaterdag

10:00 – 17:00

zondag

gesloten

Bij voorkeur

op afspraak

Wij zijn er om u te helpen en om ervoor te zorgen dat het proces van het kiezen van een grafsteen zo zorgvuldig en respectvol mogelijk verloopt.