Over ons

De kracht van Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten begrijpen we dat u iets bijzonders wilt. Een waardig grafmonument dat het karakter en de smaak van uw overleden dierbare mooi weergeeft. Daar ligt ook onze kracht. Wij denken met u mee en vertalen het verhaal van uw dierbare naar een persoonlijke grafsteen, urn of assieraad.

Daarbij nemen we de tijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen. Want het kiezen van het juiste grafmonument kan lastig zijn. Onze deskundige en creatieve medewerkers begeleiden u in iedere stap van het proces. Samen bedenken en ontwerpen we het grafmonument, waarna wij de uitvoering en de plaatsing in orde maken. Wij leveren door heel Nederland.

Onze vestigingen

Vestiging Veenendaal

Het team van Artea Grafmonumenten Veenendaal bestaat uit ervaren en professionele medewerkers die zich volledig inzetten om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Het is voor het team van Artea van groot belang dat elk grafmonument een unieke en persoonlijke uitstraling heeft die past bij de overledene en de nabestaanden. Het ontwerp van het grafmonument wordt dan ook in nauw overleg met de klant gemaakt.

De showtuin van Artea Grafmonumenten Veenendaal is een prachtige plek om inspiratie op te doen voor een grafsteen. Er zijn diverse soorten grafstenen te zien, van klassiek tot modern en van groot tot klein. Het is mogelijk om deze stenen te combineren met verschillende materialen zoals glas, brons, RVS of andere materialen. Door de verschillende kleuren, vormen en afmetingen kan er een heel persoonlijk en uniek monument worden gecreëerd.

Het team van Artea Grafmonumenten Veenendaal staat bekend om hun klantgerichte benadering. Zij begrijpen dat het kiezen van een grafsteen een emotioneel proces kan zijn en dat nabestaanden hierbij vaak veel steun nodig hebben. Het team biedt dan ook alle hulp en ondersteuning die nodig is bij het maken van de juiste keuze.

Grafmonumenten kopen Veenendaal

Adviseur/Ontwerper/Grafische Vormgever

Roger Nowacki

Als Adviseur/Ontwerper/Grafische Vormgever bij Artea Grafmonumenten ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van grafstenen die de herinnering aan dierbaren op een unieke en persoonlijke manier kunnen vereeuwigen. Mijn werk begint meestal met een gesprek met de klant, waarin ik luister naar hun wensen en ideeën en hen adviseer over de verschillende mogelijkheden.

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de grafsteen.
Het is belangrijk dat het ontwerp de persoonlijkheid en het leven van de overledene weerspiegelt, en tegelijkertijd een troostende en rustgevende uitstraling heeft. Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, werk ik samen met onze vakmensen in onze werkplaats om de grafsteen te produceren. .

Mijn werk als Adviseur/Ontwerper/Grafische Vormgever bij Artea Grafmonumenten is veelzijdig en uitdagend. Ik vind het elke dag weer een eer om een bijdrage te leveren aan het creëren van een blijvende herinnering aan een dierbare persoon.

Bekijk onze ontwerpen
Grafmonumenten kopen in Veenendaal

Logistiek Management en Organisatie

Jacqueline Nowacki

Als Logistiek Manager bij Artea Grafmonumenten ben ik verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de logistieke processen binnen ons bedrijf. Dit omvat onder andere het beheren van de voorraad en producten, het organiseren van transporten en de coördinatie van de plaatsing van de grafstenen op de begraafplaatsen.

Een belangrijk aspect van mijn werk is het beheren van de voorraad en producten. Ik zorg ervoor dat we voldoende voorraad hebben van alle benodigde materialen, zodat we op tijd kunnen beginnen met de productie van de grafstenen. Hierbij houd ik rekening met seizoensinvloeden en andere factoren die de vraag naar onze producten kunnen beïnvloeden.

Tot slot ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van de plaatsing van de grafstenen op de begraafplaatse. Ik zorg ervoor dat de grafstenen op tijd en op de juiste plek worden geplaatst, en dat alles volgens de wensen van de klant verloopt. Hierbij werk ik nauw samen met de andere afdelingen binnen ons bedrijf.

Mijn werk als Logistiek Manager bij Artea Grafmonumenten is een uitdagende en veelzijdige baan. Ik vind het elke dag weer een uitdaging om onze logistieke processen te optimaliseren en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten.

Bekijk onze grafstenen
Grafmonumenten kopen Veenendaal

Adviseur/Ontwerper/Grafische Vormgever/Werkplaatsbeheer

Bouke Oldeman

Als Adviseur/Ontwerper/Grafische Vormgever/Werkplaatsbeheer bij Artea Grafmonumenten heb ik een zeer diverse baan. Mijn taken omvatten verschillende aspecten van het ontwerpen en produceren van grafstenen. Mijn werk begint met een klantgesprek waarin ik naar de wensen van de klant luister en hen adviseer over de verschillende mogelijkheden. Op basis van deze input ontwerp ik een unieke grafsteen die zowel esthetisch als functioneel is. Mijn doel is om de persoonlijkheid en het leven van de overledene op een troostende en rustgevende manier te weerspiegelen.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, ben ik betrokken bij het productieproces van de grafsteen. Ik werk nauw samen met de vakmensen in onze werkplaats om ervoor te zorgen dat het ontwerp zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Als Werkplaatsbeheerder ben ik ook verantwoordelijk voor het gehele productie process.

Ik werk samen met andere afdelingen binnen ons bedrijf, zoals de verkoop- en logistieke afdelingen, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ik ben betrokken bij het hele proces, van het eerste contact met de klant tot de plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats.a

Het is een uitdagende en bevredigende baan om te werken bij Artea Grafmonumenten. Ik vind het elke dag weer een eer om bij te dragen aan het creëren van een blijvende herinnering aan een dierbare persoon en ervoor te zorgen dat onze productieprocessen efficiënt en veilig zijn.

Grafsteen beletteren

Werkplaats/Grafkunst/Belettering

Jan Oerlemans

Als Werkplaats/Grafkunst/Belettering medewerker bij Artea Grafmonumenten heb ik een uitdagende en afwisselende baan. Mijn werk richt zich op verschillende aspecten van het produceren van grafstenen, zoals het beletteren van de tekst en het creëren van grafkunst.

Een groot deel van mijn werk bestaat uit het beletteren van de grafsteen met de naam en andere belangrijke informatie over de overledene. Ik werk met verschillende materialen, waaronder steen, glas, metaal en hout, en gebruik verschillende technieken om de letters zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen.

Daarnaast speel ik ook een belangrijke rol in het creëren van grafkunst. Dit is een speciale vorm van kunst die specifiek is ontworpen om te worden gebruikt op grafstenen en gedenktekens.
Ik samen met onze ontwerpers, adviseurs en andere vakmensen in onze werkplaats om ervoor te zorgen dat de grafstenen zo nauwkeurig mogelijk worden geproduceerd en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Het is een bijzondere en verantwoordelijke baan om te werken bij Artea Grafmonumenten. Ik ben trots op mijn werk en voel me vereerd om te kunnen bijdragen aan het creëren van blijvende herinneringen aan dierbare personen.

Website Beheerder/Grafische Vormgever

Rutger Nowacki

Als Website Beheerder en Grafische Vormgever bij Artea Grafmonumenten ben ik verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van onze website en het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen voor onze online aanwezigheid.

Een groot deel van mijn werk richt zich op het up-to-date houden van onze website, inclusief het plaatsen van nieuwe producten en het bijwerken van de informatie over onze diensten. Ik zorg ervoor dat onze website eenvoudig te navigeren is en de juiste informatie bevat.

Daarnaast speel ik ook een belangrijke rol in het ontwerpen van grafische elementen voor onze website. Ik werk nauw samen met onze ontwerpers en adviseurs om ervoor te zorgen dat onze visuele identiteit goed te herkennen is. Ik ontwerp ook brochures, flyers en andere materialen.

Werken als Website Beheerder en Grafische Vormgever bij Artea Grafmonumenten is een uitdagende en creatieve baan waarbij ik dagelijks mijn vaardigheden kan inzetten om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. Ik ben trots om deel uit te maken van een team dat zich richt op het creëren van blijvende herinneringen aan dierbare personen en ik ben blij dat ik mijn bijdrage kan leveren aan dit waardevolle werk.

Onze vestigingen

Vestiging Alkmaar

René Houtkoper

Sandra Houtkoper

Bekijk artea grafmonumenten video en krijg een eerste indruk

Voor ieder een bijzondere grafsteen

Natuurlijk kunt u ook uit ons bestaande assortiment grafmonumenten kiezen. Onze collectie bestaat uit meer dan 3000 grafmonumenten in verschillende stijlen, formaten en uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie asartikelen, waaronder urnen en assieraden. U vindt hier gegarandeerd iets wat bij uw overleden dierbare past.

Wilt u onze grafmonumenten bekijken en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin in Alkmaar of Veenendaal. Onze medewerkers maken graag vrijblijvend een ontwerp voor u.

Plan een bezoek
Grafmonument met een RVS strook. Zwarte grafsteen van zwart graniet met een tuin voor bloemen.

Wij zijn vanavond wezen kijken bij het grafmonument van mijn vader. Heel mooi en netjes gedaan. Bedankt.

Anoniem
Grafmonument met een wit hart en vissen op de steen. Deze grafsteen is van zwart en wit graniet en heeft een tuin

Wij als familie willen jullie hartelijk bedanken voor het maken en plaatsen van het grafmonument in Opheusden. Het is prachtig geworden! Ik heb nog nooit zo'n mooie steen gezien. Nogmaals hartelijk dank!

Anoniem

Ik wil u bedanken voor de keurige bezorging en het leggen van het grafmonument in Veenendaal. Heel waardevol voor ons als familie. Nogmaals dank.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Een prachtig grafmonument met mooi gedenkteken. Ook is er een lantaarn en een tuin met grind. Dit grafmonument heeft een blauw paarse kleur met ruwgekapte delen

Bijgaand de foto van de door u geplaatste grafsteen in Ermelo. Wij vinden hem heel mooi. Bedankt voor het vakwerk wat u geleverd heeft.

Anoniem
grafmonument in doorn rood met tuin en split grafsteen van graniet

Zojuist het grafmonument in Doorn bekeken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Heel hartelijk dank hiervoor.

Anoniem

Hartelijk dank voor jullie complete en goede verzorging en plaatsing van het grafmonument. Het is prachtig geworden! Een mooie herdenkingsplaats voor ons als nabestaanden en tevens een blikvanger voor het kerkhof op Eerbeek.

Anoniem

Wij zijn vanmiddag bij het graf van mijn vader wezen kijken, het grafmonument ziet er fantastisch uit en ligt er keurig bij. Het was precies op geleverd, aanstaande vrijdagavond is er een lichtjes herdenking op de begraafplaats. Dank jullie wel.

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gemaakt. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafmonument met ruwe steen en een bal ook beschikt deze grafsteen over een bronzen boom ene letters

Hartelijk dank. We vinden het prachtig geworden!

Anoniem
kindermonument met beer kindergrafsteen met beertje en hartje en glas

Hi! Ik ben heel erg blij met de grafsteen heel erg bedankt!

Anoniem
grasteen met kruis en ringen prachtig grafmonument als gedenkteken van zwart graniet

Hierbij willen wij u even laten weten dat wij het grafmonument van onze ouders heel mooi geworden vinden. Wij zijn heel blij met dit mooie gedenkteken.

Anoniem
grafmonument met blauwe glasplaat en foto. Deze grafsteen is uniek, bijzonder en ook nog een prachtig

Gisteren ben ik naar de begraafplaats geweest om naar het opgeleverde grafmonument te kijken. Het is prachtig geworden en ons moeder waardig. Alvast heel hartelijk dank voor uw deskundige en persoonlijke service. Wij zijn als familie heel tevreden.

Anoniem
Grafzerk met RVS plaat dit grafmonument is uniek en van zwart graniet

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat!

Advies op maat

Wat uw vraag ook is onze adviseurs denken graag mee in mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin hebben we ruim 40 inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Onze vestigingen

Artea brochure

Blader rustig eens door onze inspirerende voorbeelden.

Brochure aanvragen