Inspiratie

Van eigentijdse grafmonumenten met een foto tot natuurlijke grafstenen van robuust leisteen. Bij Artea Grafmonumenten kunt u heel veel kanten op. Omdat een grafmonument voor een dierbare uitzoeken vaak een moeilijke taak is, hebben wij wat voorbeelden voor u op een rij gezet. Zo heeft u een beeld van wat er mogelijk is. Of maak een afspraak bij één van onze showtuinen voor een gesprek met onze deskundige medewerkers.

Harmonieus geheel

Eenheid van Liefde

Een grafmonument met een gebroken hart, wat de gebrokenheid symboliseert bij het gemis van een geliefde. Het hart is zwevend gemaakt en blijft een “eenheid van liefde” door de bronzen handen die elkaar vasthouden.

Bekijk onze grafstenen

Vakkundig uitgevoerd

Zwanen en eeuwige trouw

De twee levensgrote zwanen in het water, staan symbool voor de eeuwige trouw tussen twee geliefden. Ze zijn zo gemaakt en gepositioneerd dat hun halzen liefkozend een hart vormen. Het bronzen beeld “afscheid” symboliseert het laatste afscheid tussen twee geliefden die onder aan de trap staan, waarvan er een de reis begint naar een volgend leven ” starway to heaven”.

Bekijk onze monumenten

Karakteristiek grafmonument

Robuust, natuurlijk en eigentijds

Een mooi voorbeeld van een karakteristiek grafmonument met Franse Leisteen met de Corten stalen omlijsting en letterplaat. Zoals ieder mens, is iedere leisteen of rots natuurlijk ook uniek en heeft zijn eigen karakter.

Bekijk onze grafstenen

Stijlvol en persoonlijk

Een symbolisch gedenkteken

Een zeer eigentijds fraai symbolisch urnmonument gecombineerd met diverse materialen. Zwart gepolijst graniet met een glasplaat waarin een prachtige vlinder is gezandstraald en waarvan de vleugels met de hand ruw zijn ‘geknabbeld’.De zuil met bronzen lantaarn is gedecoreerd met vlinders van fusionglas.

Bekijk onze urngrafmonumenten

Wij zijn vanmiddag bij het graf van mijn vader wezen kijken, het grafmonument ziet er fantastisch uit en ligt er keurig bij. Het was precies op geleverd, aanstaande vrijdagavond is er een lichtjes herdenking op de begraafplaats. Dank jullie wel.

Anoniem

Advies op maat

Wat uw vraag ook is onze adviseurs denken graag mee in mogelijkheden.

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin/room hebben we een ruim aanbod aan inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Artea brochure

Blader rustig eens door onze inspirerende voorbeelden.