Inspiratie

Van eigentijdse grafmonumenten met een foto tot natuurlijke grafstenen van robuust leisteen. Bij Artea Grafmonumenten kunt u heel veel kanten op. Omdat een grafmonument voor een dierbare uitzoeken vaak een moeilijke taak is, hebben wij wat voorbeelden voor u op een rij gezet. Zo heeft u een beeld van wat er mogelijk is. Of maak een afspraak bij één van onze showtuinen voor een gesprek met onze deskundige medewerkers.

Harmonieus geheel

Eenheid van Liefde

Een grafmonument met een gebroken hart, wat de gebrokenheid symboliseert bij het gemis van een geliefde. Het hart is zwevend gemaakt en blijft een “eenheid van liefde” door de bronzen handen die elkaar vasthouden.

Bekijk onze grafstenen

Vakkundig uitgevoerd

Zwanen en eeuwige trouw

De twee levensgrote zwanen in het water, staan symbool voor de eeuwige trouw tussen twee geliefden. Ze zijn zo gemaakt en gepositioneerd dat hun halzen liefkozend een hart vormen. Het bronzen beeld “afscheid” symboliseert het laatste afscheid tussen twee geliefden die onder aan de trap staan, waarvan er een de reis begint naar een volgend leven ” starway to heaven”.

Bekijk onze monumenten

Karakteristiek grafmonument

Robuust, natuurlijk en eigentijds

Een mooi voorbeeld van een karakteristiek grafmonument met Franse Leisteen met de Corten stalen omlijsting en letterplaat. Zoals ieder mens, is iedere leisteen of rots natuurlijk ook uniek en heeft zijn eigen karakter.

Bekijk onze grafstenen

Stijlvol en persoonlijk

Een symbolisch gedenkteken

Een zeer eigentijds fraai symbolisch urnmonument gecombineerd met diverse materialen. Zwart gepolijst graniet met een glasplaat waarin een prachtige vlinder is gezandstraald en waarvan de vleugels met de hand ruw zijn ‘geknabbeld’.De zuil met bronzen lantaarn is gedecoreerd met vlinders van fusionglas.

Bekijk onze urngrafmonumenten

Wij zijn vanmiddag bij het graf van mijn vader wezen kijken, het grafmonument ziet er fantastisch uit en ligt er keurig bij. Het was precies op geleverd, aanstaande vrijdagavond is er een lichtjes herdenking op de begraafplaats. Dank jullie wel.

Anoniem
Een prachtig grafmonument met mooi gedenkteken. Ook is er een lantaarn en een tuin met grind. Dit grafmonument heeft een blauw paarse kleur met ruwgekapte delen

Bijgaand de foto van de door u geplaatste grafsteen in Ermelo. Wij vinden hem heel mooi. Bedankt voor het vakwerk wat u geleverd heeft.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem

Ik wil u bedanken voor de keurige bezorging en het leggen van het grafmonument in Veenendaal. Heel waardevol voor ons als familie. Nogmaals dank.

Anoniem
Grafmonument met een RVS strook. Zwarte grafsteen van zwart graniet met een tuin voor bloemen.

Wij zijn vanavond wezen kijken bij het grafmonument van mijn vader. Heel mooi en netjes gedaan. Bedankt.

Anoniem
grafmonument in doorn rood met tuin en split grafsteen van graniet

Zojuist het grafmonument in Doorn bekeken. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Heel hartelijk dank hiervoor.

Anoniem
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
kindermonument met beer kindergrafsteen met beertje en hartje en glas

Hi! Ik ben heel erg blij met de grafsteen heel erg bedankt!

Anoniem
grasteen met kruis en ringen prachtig grafmonument als gedenkteken van zwart graniet

Hierbij willen wij u even laten weten dat wij het grafmonument van onze ouders heel mooi geworden vinden. Wij zijn heel blij met dit mooie gedenkteken.

Anoniem
grafmonument met blauwe glasplaat en foto. Deze grafsteen is uniek, bijzonder en ook nog een prachtig

Gisteren ben ik naar de begraafplaats geweest om naar het opgeleverde grafmonument te kijken. Het is prachtig geworden en ons moeder waardig. Alvast heel hartelijk dank voor uw deskundige en persoonlijke service. Wij zijn als familie heel tevreden.

Anoniem
Grafzerk met RVS plaat dit grafmonument is uniek en van zwart graniet

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat!

Anoniem
Grafmonument met een wit hart en vissen op de steen. Deze grafsteen is van zwart en wit graniet en heeft een tuin

Wij als familie willen jullie hartelijk bedanken voor het maken en plaatsen van het grafmonument in Opheusden. Het is prachtig geworden! Ik heb nog nooit zo'n mooie steen gezien. Nogmaals hartelijk dank!

Anoniem
Grafmonument met ruwe steen en een bal ook beschikt deze grafsteen over een bronzen boom ene letters

Hartelijk dank. We vinden het prachtig geworden!

Advies op maat

Wat uw vraag ook is onze adviseurs denken graag mee in mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin/room hebben we een ruim aanbod aan inspirerende voorbeelden en onze adviseurs staan voor u klaar.

Locatie Veenendaal Locatie Alkmaar

Artea brochure

Blader rustig eens door onze inspirerende voorbeelden.

Brochure bekijken