Grafstenen in Schagen en omgeving

Voor een waardig, persoonlijk grafmonument in Schagen en omgeving kunt u terecht bij Artea Grafmonumenten. Vanuit onze steenhouwerij vlakbij Schagen (in Alkmaar) bedenken, ontwerpen en plaatsen wij gedenkstenen en asartikelen door heel Nederland. Kom vrijblijvend langs en bespreek uw wensen, zodat we samen tot iets moois kunnen komen.

Meer dan 3000 grafmonumenten voor Schagen

Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder grafmonument. In onze collectie vindt u daarom meer dan 3000 grafstenen in uiteenlopende formaten, vormgevingen en materialen. Daarnaast kunt u kiezen voor asartikelen zoals urnen en assieraden, ook beschikbaar in diverse uitvoeringen. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Bekijk de collectie alvast online:

Een persoonlijke grafsteen uitkiezen

Het kiezen van een grafsteen is kan best complex zijn. Niet alleen vanwege de vele keuzes die er zijn, maar ook omdat het een emotioneel proces is. Soms is het lastig om goed te bepalen wat u wilt of wat uw overleden dierbare zou hebben gewild. Wat de meeste mensen in ieder geval willen, is niet iets ‘standaards’. En dat kan bij Artea Grafmonumenten.

Onze deskundige medewerkers begrijpen goed voor welke opgave u staat en begeleiden u hier dan ook graag in. Het is onze missie een grafmonument te ontwerpen dat aan de verwachtingen van u als nabestaande voldoet, zoals wij al jaren voor vele families hebben mogen doen. Wij staan voor u klaar met onze creativiteit, een luisterend oor en gedegen kennis. Ook zijn wij op de hoogte van regelgeving en bepalingen rondom grafmonumenten in Schagen en omstreken.

Bezoek vrijblijvend onze steenhouwerij bij Schagen

Komt u langs in onze steenhouwerij, dan nemen wij graag de tijd voor u. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en helpen deze om te zetten in een passend, waardig grafmonument dat past bij uw overleden dierbare. U krijgt daarbij een vrijblijvend ontwerp, zodat u echt een goed beeld heeft van het resultaat. Vervolgens maken en plaatsen wij de grafsteen in Schagen. Maak een afspraak en wij helpen u graag verder.