Grafsteen kopen Overbetuwe Elst

Artea Grafmonumenten Overbetuwe Elst

Bij Artea Grafmonumenten vindt u een grote collectie grafstenen voor in de Gemeemente Overbetuwe, zoals Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Indoornik, Oosterhout, Indoornik, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten. In de loop der jaren heeft Artea Grafmonumenten vele nabestaanden geholpen bij het uitzoeken en ontwerpen van een grafsteen. Ieder jaar weer ontvangen wij dankbetuigingen van families die een grafsteen door ons hebben laten ontwerpen. Dat is een gegeven waar wij trots op zijn. Wij willen altijd een grafsteen ontwerpen dat aan de verwachtingen van de nabestaanden voldoet. Het is immers het laatste dat men voor een dierbare kan doen. Bovendien helpt het bij het verwerken van het verlies. Wij van Artea Grafmonumenten beseffen dat het uitzoeken van een grafmonument een onderdeel is van het gehele rouwproces.

Bekijk onze collectie

Grafsteen kopen in Overbetuwe Elst

Waarom Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten adviseert u graag over grafstenen voor Elst en omstreken. Een grafsteen uitzoeken is veelomvattend. Bij Artea beschouwen wij een grafsteen niet alleen als een steen maar ook als een kunstwerk. Artea grafmonumenten luistert naar uw input en ideeën , samen met u wordt een ontwerp ontwikkelt tijdens het gesprek. Dit ontwerp zal dan ook 3D uitgetekend worden en gevisualiseerd worden in de vorm van een video.
Iedere gemeente en/of begraafplaats heeft ook nog eens eigen bepalingen t.a.v. afmeting en uitvoering.

Wij kennen de regels van de gemeentes in Overbetuwe en begraafplaatsen in heel Nederland en kunnen daar op anticiperen. Met die regels in ons achterhoofd komen we samen met u tot een ontwerp. Dat kan een eenvoudig ontwerp zijn, maar ook heel uitgebreid. Tijdens onze afspraak adviseren wij u over de vele mogelijkheden in materialen en vormen. Denk hierbij aan roestvrij staal, graniet, marmer, glas, natuurlijke keien en nog vele andere opties. Vervolgens zetten wij uw wensen om in een concreet ontwerp.

Bekijk onze collectie

Artea Grafmonumenten in Overbetuwe Elst

Onze werkwijze

Als u een grafsteen of grafmonument gaat kiezen voor een overleden dierbare in Overbetuwe Elst komt er veel op u af. Daarom begeleiden wij u bij Artea grafmonumenten Veenendaal in iedere stap van het proces. Van de oriëntatie op een grafsteen tot de uiteindelijke plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats. Bij uw eerste bezoek aan onze showtuin kunnen wij u al gedegen advies geven en met u meedenken. Weet u al hoe het grafsteen eruit mag komen te zien? Dan maken onze deskundige adviseurs een gratis, vrijblijvend ontwerp voor u.

Bekijk onze collectie

Stap 1:

U oriënteert zich op een grafsteen

Wilt u een strakke, moderne grafsteen, uitgevoerd in graniet of glas in Overbetuwe Elst? Of juist een rustieke grafsteen van bijvoorbeeld leisteen? Er zijn veel mogelijkheden wat betreft materialen, vormgeving en formaat.
Daarom is het verstandig om eerst in alle rust te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Bekijk bijvoorbeeld online al onze beschikbare grafmonumenten.
Hier kunt u informatie nalezen en de grafstenen vergelijken. Of doe ideeën op onze inspiratiepagina.
Of bezoek onze showtuin in Veenendaal.

Bekijk onze collectie

Stap 2:

Wij verzamelen ideeën voor de grafsteen

Nu u een idee heeft van wat de mogelijkheden zijn voor een grafsteen in Overbetuwe Elst, gaan we samen kijken naar wat er bij uw overleden dierbare past. Dat kan een grafmonument zijn uit onze collectie, deze kunt u personaliseren met een passende tekst, foto of accessoire. Ook de kleuren, vorm en afmeting kunnen wij naar uw wens aanpassen. U kunt zelf meerdere modellen combineren tot één grafsteen.

Wat Artea grafmonumenten Veenendaal echt uniek maakt is dat wij een grafsteen naar uw wensen kunnen ontwerpen en direct tijdens het gesprek het ontwerp kunnen tonen. Onze adviseurs gaan dan samen met u kijken naar de wensen die u heeft en zullen deze wensen direct uitwerken in een 3D tekening. Deze 3D tekening geeft u dan ook meteen een beeld hoe de grafsteen er uit komt te zien.

Bekijk onze collectie

Stap 3:

Wij zetten het ontwerp en de prijsopgave op papier

Wanneer uw ideeën duidelijk zijn voor een grafsteen in Ede, gaan wij alles op papier zetten. Heeft u gekozen voor een geheel nieuw ontwerp, dan werken wij een realistisch ontwerp voor u uit. Ook maken wij een duidelijke prijsopgave, compleet met alle bijkomende kosten. Zo weet u waar u aan toe bent. Kiest u een grafsteen van onze website of showtuin in Veenendaal dan kunnen wij tijdens het eerste gesprek de prijs afgeven.
Heeft u een goed gevoel over het gekozen grafsteen?
Dan geeft u het akkoord en gaan wij voor u aan de slag.

Bekijk onze collectie

Stap 4:

Wij produceren de grafsteen

Vervolgens gaan wij het grafsteen produceren. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats met behulp van de meest geavanceerde technologieën en machines. Voor de productie van de grafsteen zorgen wij dat de door u gekozen materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Tijdens de productie wordt de grafsteen gecontroleerd op nauwkeurigheid en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat het eindproduct aan de hoogste standaarden voldoet.
Ons productieproces staat garant voor kwaliteit, nauwkeurigheid en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat u een waardig en persoonlijke grafsteen krijgt voor uw dierbare.

Bekijk onze collectie

Stap 5:

De grafsteen wordt geplaatst in Ede

Eenmaal voltooid, is de grafsteen klaar om geplaatst te worden. De grafsteen wordt op een veilige manier naar de begraafplaats in Elst gebracht. Eenmaal aangekomen op de begraafplaats wordt de grafsteen vervoert naar het desbetreffende graf. Het graf wordt klaargemaakt en eventuele voorwerpen die op het graf liggen worden netjes aan de kant gelegd. Zodra het graf egaal is gemaakt wordt de grafsteen op de plek geplaatst. Nadat de grafsteen is geplaatst, zal deze uitgelijnd worden op de juiste plek. Dit zorgt voor een professionele en waardige uitstraling. Zodra alles is uitgelijnd zullen onze professionals het graf schoonmaken, ook zal alles rondom het graf netjes gemaakt worden. De voorwerpen die op het graf lagen worden netjes voor of achter het graf gelegd.

Bekijk onze collectie

Stap 6:

Het eindresultaat

De grafsteen is geplaatst in Overbetuwe Elst. De geplaatste grafsteen is een tastbare herinnering aan de dierbare die zo intens gemist wordt. Het is een plaats waar je als nabestaanden naartoe kunt gaan om uw gedachten te verzamelen, te rouwen en herinneringen te koesteren. De grafsteen laat zien hoeveel de persoon betekend heeft voor de nabestaanden.

Een grafsteen is een persoonlijk en waardevol object voor de nabestaanden. Het is een plaats van herinnering, eerbetoon en rouw. De grafsteen zal helpen om herinnering levend te houden en emoties te verwerken.

Bekijk onze collectie

Veenendaal

Kruisboog 28, 3905 TG Veenendaal, Nederland
0318 - 525 356 Gesloten op 3 juniveenendaal@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 67884024

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 - 17:00

woensdag

10:00 - 17:00

donderdag

10:00 - 17:00

vrijdag

10:00 - 17:00

zaterdag

10:00 - 15:00

zondag

gesloten

Een grafsteen aanschaffen roept een hoop vragen op, stel ze daarom gerust aan ons

Vragen? Neem gerust contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem

Waar wij plaatsen?

NH begraafplaats Andelst

Kerstraat

Andelst

Protestantse begraafplaats Driel

Kerkstraat

Driel

RK begraafplaats Driel

Kerkstraat

Driel

RK begraafplaats Elst

Valburgseweg

Elst

Algemene begraafplaats Elst

Valburgseweg

Elst

Klein Hemmen

Veldstraat

Hemmen

Protestantse begraafplaats Hemmen

Kerkplein

Hemmen

Algemene begraafplaats Herveld

Tielsestraat

Herveld

Protestantse begraafplaats Herveld

Schoolstraat

Herveld

RK begraafplaats St. Willibrordus

Hoofdstraat

Herveld

Algemene begraafplaats Heteren

Achterstraat

Heteren

Nederlands Hervormde begraafplaats Heteren

Kastanjelaan

Heteren

RK begraafplaats Heteren

Kerkplein

Heteren

Nederlands Hervormde begraafplaats Oosterhout

Dorpsstraat

Oosterhout

Nederlands Hervormde begraafplaats Randwijk

Bredeweg

Randwijk

RK begraafplaats Indoornik Randwijk

Campmanplein

Indoornik Randwijk

Protestantse begraafplaat Slijk-Ewijk

Dorpsstraat

Slijk-Ewijk

Begraafplaats Rustoord Valburg

De Vang

Valburg

Nederlands Hervormde begraafplaat Valburg

Kerkplein

Valburg

RK begraafplaats Valburg

Bakkerstraat

Valburg

Hervormde begraafplaats Zetten

Damstraat

Zetten

Hervormde begraafplaats Vluchtheuvelkerk Zetten

Bakkerstraat

Zetten

Nederlands Hervormde begraafplaats Zetten

Kerkstraat

Zetten