Grafsteen kopen in de Gemeente Soest en Soesterberg

Artea Grafmonumenten Veenendaal in de Gemeente Soest en Soesterberg

Bij Artea Grafmonumenten zult u een grote collectie grafstenen voor de Gemeente Soest en Soesterberg. In de loop der jaren heeft Artea Grafmonumenten vele nabestaanden geholpen in het uitzoeken en ontwerpen van een grafsteen. Ieder jaar weer ontvangen wij dankbetuigingen van families die een grafmonument door ons hebben laten ontwerpen. Dat is een gegeven waar wij trots op zijn. Wij willen altijd een grafmonument ontwerpen dat aan de verwachtingen van de nabestaanden voldoet. Het is immers het laatste dat men voor een dierbare kan doen. Bovendien helpt het bij het verwerken van het verlies. Wij van Artea Grafmonumenten beseffen dat het uitzoeken van een grafmonument een onderdeel is van het gehele rouwproces.

Bekijk onze collectie
Grafsteen kopen in de Gemeente Soest

Artea Grafmonumenten Veenendaal in de Gemeente Soest en Soesterberg

Onze werkwijze

Als u een grafsteen of grafmonument gaat kiezen voor een overleden dierbare in de Gemeente Soest en Soesterberg komt er veel op u af. Daarom begeleiden wij u bij Artea grafmonumenten Veenendaal in iedere stap van het proces. Van de oriëntatie op een grafsteen tot de uiteindelijke plaatsing van het monument op de begraafplaats. Bij uw eerste bezoek aan onze showtuin kunnen wij u al gedegen advies geven en met u meedenken. Weet u al hoe de grafsteen eruit mag komen te zien? Dan maken onze deskundige adviseurs een gratis, vrijblijvende schets voor u.

Bekijk onze collectie
Grafmonument kopen in de Gemeente Soest

Stap 1:

U oriënteert zich op een grafsteen

Wilt u een strakke, moderne grafsteen, uitgevoerd in graniet of glas in de Gemeente Soest en Soesterberg? Of juist een rustiek grafteen van bijvoorbeeld leisteen? Er zijn veel mogelijkheden wat betreft materialen, vormgeving en formaat.
Daarom is het verstandig om eerst in alle rust te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Bekijk bijvoorbeeld online al onze beschikbare grafmonumenten.
Of bezoek onze showtuin.
Hier kunt u informatie nalezen en de grafmonumenten vergelijken. Of doe ideeën op onze inspiratiepagina.

Bekijk onze collectie
grafsteen kopen in de de Gemeente Soest

Stap 2:

Wij verzamelen ideeën voor de grafsteen

Nu u een idee heeft van wat de mogelijkheden zijn voor een grafsteen in de Gemeente Soest en Soesterberg, gaan we samen kijken naar war er bij uw overleden dierbare past. Dat kan een grafmonument zijn uit onze collectie, deze kunt u personaliseren met een passende tekst, foto of accessoire. Ook de kleuren, vorm en afmeting kunnen wij naar uw wens aanpassen. U kunt zelf meerdere modellen combineren tot één grafmonument.

Wat Artea grafmonumenten Veenendaal echt uniek maakt is dat wij een monument naar uw wensen kunnen ontwerpen en direct tijdens het gesprek het ontwerp kunnen tonen. Onze adviseurs gaan dan samen met u kijken naar de wensen die u heeft en zullen deze wensen direct uitwerken in een 3D tekening. Deze 3D tekening geeft u dan ook meteen een beeld hoe de grafsteen er uit komt te zien.

Bekijk onze collectie
Grafmonument kopen in de Gemeente Soest

Stap 3:

Wij zetten het ontwerp en de prijsopgave op papier

Wanneer uw ideeën duidelijk zijn voor een grafmonument in de Gemeente Soest of Soesterberg, gaan wij alles op papier zetten. Heeft u gekozen voor een zelf ontworpen grafsteen dan werken wij een realistische schets voor u uit. Ook maken wij een duidelijke prijsopgave, compleet met alle bijkomende kosten. Zo weet u waar u aan toe bent. Kiest u een monument van onze website of showtuin in Veenendaal dan kunnen wij tijdens het eerste gesprek de prijs afgeven.
Heeft u een goed gevoel over het gekozen grafmonument?
Dan geeft u het akkoord en gaan wij voor u aan de slag.

Bekijk onze collectie
Grafsteen kopen in de Gemeente Soest

Stap 4:

Wij produceren het grafmonument

Vervolgens gaan wij het grafmonument produceren. Dit met behulp van de meest geavanceerde technologieën en machines. Voor de productie van het grafsteen zorgen wij dat de door u gekozen materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Tijdens de productie wordt het grafmonument gecontroleerd op nauwkeurigheid en kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat het eindproduct aan de hoogste standaarden voldoet.
Ons productieproces staat garant voor kwaliteit, nauwkeurigheid en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat u een waardig en persoonlijk grafmonument krijgt voor uw dierbare.

Bekijk onze collectie
Grafsteen kopen in de Gemeente Soest

Stap 5:

Het grafmonument wordt geplaatst

Eenmaal voltooid, is het grafmonument klaar om geplaatst te worden. Het grafmonument wordt op een veilige manier naar de begraafplaats in de Gemeente Soest of Soesterberg gebracht. Eenmaal aangekomen op de begraafplaats wordt het grafmonument vervoerd naar het desbetreffende graf. Het graf wordt klaargemaakt en eventuele voorwerpen die op het graf liggen worden netjes aan de kant gelegd. Zodra het graf egaal is gemaakt wordt het grafsteen op de plek geplaatst. Nadat de grafsteen is geplaatst, zal deze uitgelijnd worden op de juiste plek. Dit zorgt voor een professionele en waardige uitstraling. Zodra alles is uitgelijnd zullen onze professionals het graf schoonmaken, ook zal alles rondom het grafmonument netjes gemaakt worden. De voorwerpen die op het graf lagen worden netjes voor of achter het graf gelegd.

Bekijk onze collectie

Stap 6:

Het eindresultaat

Het monument is geplaatst in de Gemeente Soest of Soesterberg. Het geplaatste grafmonument is een tastbare herinnering aan de dierbare die zo intens gemist wordt. Het is een plaats waar je als nabestaanden naartoe kunt gaan om uw gedachten te verzamelen, te rouwen en herinneringen te koesteren. De grafsteen laat zien hoeveel de persoon betekent heeft voor de nabestaanden.
Een grafmonumenten is een persoonlijk en waardevol object voor de nabestaanden. Het is een plaats van herinnering, eerbetoon en rouw. Het grafmonument zal helpen om herinnering levend te houden en emoties te verwerken.

Bekijk onze collectie

Veenendaal

Kruisboog 28, 3905 TG Veenendaal, Nederland
0318 - 525 356 veenendaal@arteagrafmonumenten.nl

KvK: 67884024

Route plannen

Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag

10:00 - 17:00

woensdag

10:00 - 17:00

donderdag

10:00 - 17:00

vrijdag

10:00 - 17:00

zaterdag

10:00 - 15:00

zondag

gesloten

Een grafmonument aanschaffen roept een hoop vragen op, stel ze daarom gerust aan ons

Vragen? Neem gerust contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
Grafsteen uniek met hart en bronzen kruis

Goede ervaring met Artea Grafmonumenten; denken goed mee, inlevingsvermogen en respect, komen afspraken na en een prettige communicatie!

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.

Anoniem
Grafsteen standaard kopen

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel … Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Waar wij plaatsen?

Algemene begraafplaats Soest

Veldweg 18

Soest

Begraafplaats Petrus en Paulus Soest

Sint Annahof 1

Soest

Begraafplaats Soesterberg

Kampdwarsweg 7

Soesterberg

Geloofsgemeenschap H. Willibrod Soest

Kostverlorenweg

Soest

H. Carolus Borromeus Soesterberg

Rademakerstraat

Soesterberg