Artea Grafmonumenten voor Castricum

Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder grafmonument. Artea is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens op maat. Bent u op zoek naar een grafmonument in Castricum? Maak een vrijblijvende afspraak in onze steenhouwerij. Met uw idee├źn en ons advies komen we samen tot iets moois.

Grafmonumenten van eenvoudig tot bijzonder

Onze bestaande collectie omvat meer dan 3000 grafmonumenten van tijdelijke formaten, vormgevingen en materialen. Er zijn eenvoudige ontwerpen, maar ook hele bijzondere. Daarnaast inclusief asartikelen zoals urnen en assieraden tot de mogelijkheden. Wat uw voorkeur ook heeft, er is zeker een passend grafsteen te vinden.

Bovendien hoeft u niet zomaar iets uit het assortiment te kiezen. Bij Artea begrijpen we heel goed dat u iets anders dan 'standaard' wilt. Iets bijzonders, dat past bij uw overleden dierbare. Daar ligt juist onze kracht: wij denken met u mee en maken een grafmonument op maat, dat het karakter en de smaak van uw overleden geliefde goed weergeeft.

Persoonlijke grafsteen in Castricum kopen

Het kiezen van een grafsteen voor uw overleden dierbare is niet altijd even gemakkelijk. Onze deskundige medewerkers zien vaak dat mensen niet goed weten wat ze willen van het probleem vinden aan te geven wat bij hun overleden verleden. Daarom begeleiden wij u daar graag in. Wat Artea Grafmonumenten juist zo uniek maakt, is de aanwezige creativiteit. Met een luisterend oor en betrouwbare kennis komen wij samen met u tot een waardig, persoonlijk grafmonument.

Showtuin van onze steenhouwerij nabij Castricum

Bent u op zoek naar een persoonlijke grafsteen in Castricum of omstreken? Maak een vrijblijvende afspraak om onze showtuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook op zaterdag geopend en plaatsen door heel Nederland.

Waar wij plaatsen?

Algemene Begraafplaats Onderlangs Castricum

Kramersweg

Castricum

RK Begraafplaats Pancratius Castricum

Dorpsstraat

Castricum

Protestante Begraafplaats Castricum

Kerkpad

Castricum