Artea Grafmonumenten Amersfoort

Bij Artea Grafmonumenten treft u een grote collectie grafstenen voor Amersfoort en omliggende plaatsen aan, zoals Leusden, Coelhorst, Hoogland en Hooglanderveen. Vanuit onze steenhouwerij vlakbij Amersfoort – in Veenendaal – voorzien wij de wijde omgeving van persoonlijke, waardige gedenkstenen en asartikelen. Maak vrijblijvend een afspraak om de collectie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we tot iets moois.

Begeleiding naar uw grafsteen in Amersfoort

Het uitkiezen van een grafmonument is vaak het laatste wat men voor een dierbare kan doen. Bovendien helpt het bij het verwerken van het verlies. Daarom willen wij altijd een grafmonument ontwerpen dat aan de verwachtingen van de nabestaanden voldoet. We beseffen goed dat het uitzoeken van een grafmonument een onderdeel is van het gehele rouwproces en begeleiden u hier graag in.

Een grafmonument uitzoeken is veelomvattend. Er zijn enorm veel ontwerpen, formaten en materialen om uit te kiezen. De bepalingen wat betreft afmeting en uitvoering verschillen bovendien per gemeente en soms zelfs per begraafplaats. Onze medewerkers kennen de verschillende regels en kunnen hierop anticiperen. Ook hebben ze veel kennis van onze grote collectie en de mogelijkheden hierin. Met dit alles in ons achterhoofd komen we samen met u tot een ontwerp dat past. Van eenvoudig tot bijzonder.

Ontdek de collectie grafstenen voor Amersfoort

In onze collectie vindt u meer dan 3000 grafstenen, uiteenlopend in ontwerp, formaat en materiaal. Ook asartikelen zoals urnen en assieraden behoren tot de mogelijkheden. U kunt de collectie online bekijken, maar bent ook welkom in onze steenhouwerij in Veenendaal. Wij plaatsen door heel Nederland.

Showtuin van onze steenhouwerij bij Amersfoort

Komt u bij ons langs, dan nemen wij graag de tijd voor u. De eerste vrijblijvende afspraak duurt ongeveer twee uur. Wij adviseren dan over de vele mogelijkheden en zetten uw wensen zoveel mogelijk om in een concreet ontwerp. Bent u tevreden, dan zorgen wij dat de grafsteen gemaakt wordt en op locatie in Amersfoort wordt geplaatst.