Grafmonumenten voor Arnhem en omstreken

Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder grafmonument. Artea Grafmonumenten bedenkt, ontwerpt en plaatst grafstenen in Arnhem en omstreken. Maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen in onze steenhouwerij en uw ideeën te bespreken. Samen komen we tot een waardig, persoonlijk grafmonument.

Persoonlijke grafsteen in Arnhem kopen

Het kiezen van een grafsteen kan erg lastig zijn. Onze deskundige medewerkers maken vaak mee dat mensen niet goed weten wat ze willen of het moeilijk vinden aan te geven wat bij hun overleden dierbare past. Daarom begeleiden wij u graag. Wij begrijpen dat u niet zomaar iets ‘standaards’ wilt, maar juist iets op maat, dat het karakter en de smaak van uw overleden geliefde goed weergeeft. Artea Grafmonumenten is dan ook uniek dankzij de aanwezige creativiteit. Met een luisterend oor en gedegen kennis zorgen wij dat u kunt kiezen voor een passende grafsteen in Arnhem.

Grafmonumenten van eenvoudig tot bijzonder

Onze bestaande collectie bevat meer dan 3000 grafmonumenten van uiteenlopende formaten, vormgevingen en materialen. Er zijn eenvoudige ontwerpen, maar ook hele bijzondere. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse asartikelen zoals urnen en assieraden. Bekijk de collectie alvast online alvorens langs te komen.

Showtuin van onze steenhouwerij vlakbij Arnhem

Vanuit Arnhem bent u zo bij onze steenhouwerij en showtuin in Veenendaal. Tijdens de eerste (vrijblijvende) afspraak ontvangen wij u en nemen we de tijd om samen te bespreken wat uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen realiseren. Heeft u een keuze kunnen maken, dan maken wij een vrijblijvend ontwerp voor u. Zo weet u zeker dat u straks een perfect passend grafmonument in Arnhem laat plaatsen.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te mogen helpen aan een bijzonder grafmonument in Arnhem en omstreken.