Moderne Grafstenen

Moderne grafstenen ogen eigentijds doormiddel van de hedendaagse vormgeving toe te passen in een grafmonumenten. Ook kunnen de combinaties en bewerkingen van natuursteen een moderne uitstraling geven. Denk hier bij aan een matte bewerking van het natuursteen in combinatie met gepolijst. Materialen die deze tijd veel gebruikt worden zijn roestvrij staal, glas en cortenstaal.

Moderne grafsteen met RVS

Waarom een moderne grafsteen?

De collectie moderne grafstenen is een verzameling van unieke en stijlvolle grafmonumenten die zijn ontworpen voor de moderne tijd. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een minimalistische en elegante uitstraling.
De collectie moderne grafstenen biedt een brede keuze aan kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een grafsteen is die bij de persoonlijkheid van de overledene past. Bovendien kunnen deze grafstenen op maat worden gemaakt om specifieke wensen en eisen van de familie te voldoen.

In tegenstelling tot traditionele grafstenen, richten moderne grafstenen de nadruk op het creëren van een emotionele en visueel aantrekkelijke plek waar familie en vrienden kunnen samenkomen en hun gedenken.
Moderne grafstenen worden vaak gemaakt in combinatie met materialen zoals glas, RVS, cortenstaal en nog meer. Deze materialen in combinatie met strak graniet creëert een moderne en strakke uitstraling.

Bij Artea Grafmonumenten hebben wij een groot aanbod aan moderne grafstenen, bekijk deze online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar en laat een gratis ontwerp maken voor de steen die bij uw dierbare past.

Bekijk onze hele collectie