Moderne Grafstenen

Moderne grafstenen ogen eigentijds doormiddel van de hedendaagse vormgeving toe te passen in een grafmonumenten. Ook kunnen de combinaties en bewerkingen van natuursteen een moderne uitstraling geven. Denk hier bij aan een matte bewerking van het natuursteen in combinatie met gepolijst. Materialen die deze tijd veel gebruikt worden zijn roestvrij staal, glas en cortenstaal.

Moderne grafsteen met ruw graniet

Waarom een moderne grafsteen?

De collectie moderne grafstenen is een verzameling van unieke en stijlvolle grafmonumenten die zijn ontworpen voor de moderne tijd. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een minimalistische en elegante uitstraling.
De collectie moderne grafstenen biedt een brede keuze aan kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een grafsteen is die bij de persoonlijkheid van de overledene past. Bovendien kunnen deze grafstenen op maat worden gemaakt om specifieke wensen en eisen van de familie te voldoen.

In tegenstelling tot traditionele grafstenen, richten moderne grafstenen de nadruk op het creëren van een emotionele en visueel aantrekkelijke plek waar familie en vrienden kunnen samenkomen en hun gedenken.
Moderne grafstenen worden vaak gemaakt in combinatie met materialen zoals glas, RVS, cortenstaal en nog meer. Deze materialen in combinatie met strak graniet creëert een moderne en strakke uitstraling.

Bij Artea Grafmonumenten hebben wij een groot aanbod aan moderne grafstenen, bekijk deze online of bezoek één van onze showtuinen in Veenendaal of Alkmaar en laat een gratis ontwerp maken voor de steen die bij uw dierbare past.

Bekijk onze hele collectie

Vragen? Stel ze gerust aan ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zwarte grafsteen met glas brokken

Vandaag is het grafmonument van mijn man helemaal klaar gekomen. Ben erg tevreden over het totale resultaat. Wil jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en hoe prachtig jullie het grafmonument gemaakt hebben.

Anoniem
grafsteen met rood graniet en tuin

Afgelopen middag ben ik even wezen kijken naar het graf en ben zeer te spreken over het resultaat. Dit inmiddels gedeeld met mijn broer en zusters en namens hun wil ik u bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. Hartelijk dank.

Anoniem
zwarte grafsteen van graniet

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Anoniem
Grafsteen kopen

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…: Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee; Dank jullie wel!

Anoniem

Dank voor de goede zorg. U hebt met ons meegedacht! We zijn blij met het resultaat!

Anoniem
Grafsteen met vlinder kopen

Hallo, Namens mij en mijn familie dank voor het super vakwerk! We zijn er stil van …

Anoniem
Grafsteen van roestvrij staal kopen

Vandaag is door jullie de steen op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg mooi uit. Dank voor jullie inspanning en de betrokken manier van werken.

Anoniem
Grafsteen in hart vorm kopen

Het is voor mij een grote troost dat de harmonie van ons huisgezin zo mooi in dit kunstwerk tot uitdrukking is gebracht. Dank voor uwe betrokkenheid en inleving.

Anoniem
grafsteen met rood graniet kopen

Zeer tevreden over het geleverde grafmonument voor onze ouders. Artea heeft ons uitstekend geholpen. Denken heel goed mee, komen met prima ideeën, waarbij bijna alles mogelijk is. Daarnaast komt men de afspraken exact na en is de prijs zeer concurrerend. Kortom de 5 sterren zijn zeker terecht.

Anoniem
Groene grafsteen met zwart graniet prachtig grafmonument

Met de familie zijn wij naar de begraafplaats in Bennekom gegaan. De door u geplaatste steen is zeer mooi. Wij danken u voor de geleverde service.

Anoniem
Grafsteen kopen traditioneel

We hebben iets afgerond. Er ligt een mooie gedenksteen het graf van mijn man. Je liep een stukje met ons mee; daarvoor mijn hartelijke dank, ook namens de kinderen.

Anoniem
grafsteen met rood en zwart graniet kopen

Mede namens mijn naaste familie wil ik u allen heel hartelijk dankzeggen voor de verzorging en plaatsing van het grafmonument voor mijn echtgenote. Wij zijn erg blij met de prachtige grafsteen en het mooie eindresultaat. Een waardig afscheid.