Grafsteen Ede

Wanneer u een grafsteen in Ede of omstreken nodig heeft, nodigt Artea Grafmonumenten u van harte uit in onze steenhouwerij met showtuin voor grafmonumenten en gedenktekens op maat. Samen met u bedenken en ontwerpen onze medewerkers een bijzonder grafmonument dat past bij uw overleden dierbare.

Ruime collectie grafmonumenten Ede

Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van persoonlijke grafmonumenten op maat, uiteenlopend van eenvoudig tot bijzonder. Dat doen wij vanuit onze steenhouwerijen in Veenendaal en Alkmaar. Een van onze vestigingen bevindt zich dus vlakbij Ede.

U kunt de collectie ook alvast online inzien. Bekijk grafstenen, asartikelen en assieraden voor een impressie van wat wij zoal voor u kunnen doen. Heeft u eigen idee├źn? Bespreek deze gerust met onze medewerkers. Wij helpen u graag.

Voor ieder een bijzondere grafsteen

Het kiezen van een grafmonument is niet altijd even gemakkelijk. U heeft enorm veel ontwerpen, materialen en formaten om uit te kiezen en het kan lastig zijn precies te weten wat u wilt of wat bij uw overleden dierbare past. Dat begrijpen onze medewerkers als geen ander. Met een luisterend oor, gedegen kennis en veel creativiteit staan zij klaar om u te begeleiden. Zodat u uiteindelijk een waardig, persoonlijk grafmonument kunt kiezen.

Vrijblijvende afspraak voor een grafmonument in Ede

Vanuit Ede bent u zo bij onze steenhouwerij en showtuin. De eerste afspraak is bovendien geheel vrijblijvend. Wij ontvangen u graag en nemen de tijd om samen te bespreken wat uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen realiseren. U kunt de collectie van dichtbij bekijken. Heeft u een exemplaar of een richting gekozen, dan maken wij bovendien een vrijblijvend ontwerp voor u. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te mogen helpen aan een bijzonder grafmonument in Ede en omstreken.