Bijzondere Grafmonumenten

Hieronder treft u een aantal afbeeldingen aan van onze bijzondere grafmonumenten en grafstenen. Bladert u op uw gemak door onze collectie. Voor een vergroting van een grafmonument of grafsteen klikt u op de desbetreffende foto.

 

Heeft u een vraag? Stuur dan een mailtje naar: info@arteagrafmonumenten.nl

Vergeet niet uw naam en eventueel telefoonnummer te vermelden. Het kan handig zijn om meteen even aan te geven welke begraafplaats het betreft, omdat overal verschillende voorschriften gelden. Wij zijn van de meeste begraafplaatsen in Nederland op de hoogte van deze voorschriften.

Artea Alkmaar: 072-5112560
Artea Veenendaal: 0318-525356

Het is een geruststellende gedachte dat je bepaalde dingen, waar je zelf geen ervaring mee hebt, aan iemand over kunt laten.

afspraak-maken-bij-ArteaDe kracht van Artea Grafmonumenten is het “bedenken, ontwerpen en het uitvoeren” van grafstenen, urnen en monumenten ter nagedachtenis aan uw dierbare en kenmerkt zich door persoonlijkheid in alle eenvoud. Zij schetsen terwijl u vertelt. Deze aanpak is anders, maar succesvol, want veel nabestaanden hebben hier hulp en begeleiding bij nodig. Dit blijkt ook uit de zeer dankbare reacties van nabestaanden, die Artea hebben betrokken bij het tot stand brengen van hun symbool van herinnering.

Bezoek onze showroom en -tuin eens en laat u deskundig begeleiden door de adviseurs van Artea Grafmonumenten. Afspraken kunnen ook ’s avonds en/of bij u thuis plaatsvinden.

Ongeacht de afstand, levert Artea Grafmonumenten in heel Nederland. Schroom niet om te bellen naar een van onze vestigingen in Alkmaar of Veenendaal.
U kunt ook direct een mailtje sturen naar Alkmaar of Veenendaal.

Ons vak “ontwerpen van grafmonumenten en urnmonumenten” is een vak van uitersten. Werken met stenen aan de broosheid van het leven: de dood. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave om deze twee uitersten bij elkaar te brengen. En toch kan het: met uw hulp!

 

Direct naar de overige categorieën foto’s van grafstenen en grafzerken:

afspraak-maken-bij-Artea
Top