Basiscollectie Grafmonumenten

Hieronder treft u een aantal afbeeldingen aan van onze basiscollectie grafmonumenten en grafzerken. Wanneer een korte levertijd en de prijs voor u van belang is, heeft Artea Grafmonumenten een ruime basiscollectie grafmonumenten en gedenktekens uit voorraad leverbaar. Bladert u op uw gemak door onze collectie. Voor een vergroting van een grafsteen of grafzerk klikt u op de desbetreffende foto.

Hierboven treft u een aantal afbeeldingen aan van onze basiscollectie grafmonumenten en grafzerken. Wanneer een korte levertijd en de prijs voor u van belang is, heeft Artea een ruime basiscollectie grafmonumenten en gedenktekens uit voorraad leverbaar.

Klik voor honderden foto’s van grafstenen en meer informatie op één van onderstaande links:

 

Heeft u een vraag? Stuur dan een mailtje naar: info@arteagrafmonumenten.nl Vergeet niet uw naam en eventueel telefoonnummer te vermelden. Het kan handig zijn om meteen even aan te geven welke begraafplaats het betreft, omdat overal verschillende voorschriften gelden. Wij zijn van de meeste begraafplaatsen in Nederland op de hoogte van deze voorschriften.

Artea Alkmaar: 072-5112560
Artea Veenendaal: 0318-525356

Ongeacht de afstand, levert Artea Grafmonumenten in heel Nederland en België. Schroom niet om te bellen naar een van onze vestigingen in Alkmaar of Veenendaal. U kunt ook direct een mailtje sturen naar Alkmaar of Veenendaal.

afspraak-maken-bij-Artea
Top