As Glasobjecten

Hieronder treft u een aantal afbeeldingen aan van onze as glasobjecten. Bladert u op uw gemak door onze collectie. Voor een vergroting van een as glasobject klikt u op de desbetreffende foto.

Klik hier voor onze uitgebreide collectie asgedenktekens.

De glasobjecten worden persoonlijk gemaakt. Aan u is de keus voor kleur en vorm. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gedenklicht Fenix met asGedenklicht Felix met as meegeblazenGlasobject Fenix met asGlasobject Chrysant met as meegeblazenGlasobject de brug met as meegeblazenGlasobject Menhir met glas meegeblazenGlasobject Twist met as meegeblazenGlasobject stroming met as meegeblazenGlasobject open met as meegeblazenGlasobject opengewerkt met as meegeblazenGlasobject traan met as meegeblazenGlasobject verstrengeld met as meegeblazenGlasobject orchidee met as meegeblazen

Glasobjecten worden door een gediplomeerde glaskunstenaar ambachtelijk gemaakt. Hierdoor zal ieder glasobject uniek zijn. Met het maken van het glas word wat as mee verwerkt. Dit geeft een uniek effect die zichtbaar is in het glasobject. De as word verwerkt in kleine luchtbellen en vormen daarmee een uniek en subtiel samenspel van diverse lijnen en kleuren. In principe zijn glasobjecten waarin het as word meegeblazen mini-urnen. Elk glasobject wordt speciaal en met de hand gemaakt. U heeft dus altijd een uniek glasobject.

Klik voor honderden foto’s van grafstenen en meer informatie op één van onderstaande links:

afspraak-maken-bij-Artea
Top